News

Dit Hollywoodkoppel heeft het eindelijk Instagram official gemaakt!

De één schreeuwt het van de daken, de ander houdt een relatie zo lang mogelijk geheim. Vooral in Hollywood is het verschil groot. Er wordt al lang gefluisterd over een relatie tussen twee Hollywoodsterren, maar zij hielden hun lippen stijf op elkaar. Tot nu! De lovebirds hebben hun relatie ein-de-lijk bevestigd door een super lieve foto op Instagram… Love is in the air!

Chloë Grace Moretz en Brooklyn Beckham zijn er eindelijk klaar voor om naar buiten te treden als koppel. Er gaan al tijden geruchten dat de twee als een blok voor elkaar zijn gevallen, maar tot nu toe hebben ze er nooit op gereageerd. Nu is het dan eindelijk officieel, met twee foto’s op Instagram!

Ondanks dat de twee niks bij de foto’s hebben gezet, zegt het genoeg. Het is geen toeval dat Brooklyn eerst een mirrorselfie van hen twee deelt en Chloë daarna een foto waarop ze een hand vasthoudt. Bovendien zijn de tortelduifjes eerder deze week in Londen gespot terwijl ze hand in hand liepen! 

Chloë en Brooklyn hadden in 2014 al iets, maar dat liep helaas stuk. Een jaar later werd Brooklyn gelinkt aan Sonia Ben Ammar. Toch hebben de twee elkaar weer weten te vinden en volgens insiders is het nu écht serieus. 

Lees ook: dit is de guilty pleasure van Chloë Grace Moretz

Vind jij Chloë en Brooklyn goed bij elkaar passen?

Must reads 👀