Travel

Dit zijn de meest fantastische Airbnb verblijven

2

Ken jij de vakantiewebsite Airbnb al? Hier vind je echt de meest fantastische plekken om te verblijven tijdens je vakantie of een weekendje weg. Wegdromen bij mooie plekken is natuurlijk altijd leuk en deze prachtige verblijven horen daar zeker bij. Helaas zijn veel van deze verblijven wel wat duurder, maar je kunt altijd even lekker wegdromen!

Als je Airbnb nog niet kent dan heb je echt iets gemist. Je komt allerlei mooie, schattige en leuke plekjes tegen waar je kunt verblijven. Als je eens iets anders wilt dan een 'standaard' hotel dan zijn deze verblijven echt wat voor jou.

Headfort House, Kells, Ierland
Als je ongeveer €1200 per nacht wil betalen, dan moet jij misschien maar eens naar dit paleis gaan. Is het een paleis of een kasteel? Het is in ieder geval een heel mooi gebouw waar je als een echte royalty kunt leven.

Bamboo Eco Cottage, Bali, Indonesië
Als dit niet het paradijs is, dan weten wij het ook niet meer. Zon, palmbomen, een prachtig uitzicht over de rijstvelden: dit verblijf is bijna te mooi om waar te zijn. Dit verblijf is milieuvriendelijk, dus nu is het helemaal een must visit. Je betaalt maar €55 per nacht! Wat houdt je tegen?

Mushroom Dome Cabin, Aptos, Californië
Wil jij verblijven in een champignon huisje wat ook nog eens eco-friendly is? Als je graag rekening houdt met het milieu dan kun je terecht in het champignon huis. Als je liever wat moderner leeft dan is dit misschien even wennen, maar nieuwe dingen proberen is toch altijd leuk? Voor €100 per nacht kun je hier terecht.

Amboise Troglodyte, Nazelles-Négron, Frankrijk
Rustiek, charmant en gewoon waanzinnig mooi. Je waant je even in andere tijden in dit mooie Franse verblijf. Je betaalt niet eens zo heel erg veel voor dit verblijf. Het kost namelijk zo'n €60 per nacht. Kortom, deze moet op je bucketlist!

Bubble Under The Stars, Limousin, Frankrijk
Waarom zou je in een luxe hotel slapen als je ook een doorzichtig plafond kunt hebben? In Frankfrijk kun je in een bubbel slapen die doorzichtig is. Dit betekent dus dat je 's nachts gewoon naar de sterren kunt kijken vanuit je bed. Wauw! Voor €150 per nacht kun je eens in een bubbel slapen.

Dairsie Castle, Fife, Engeland
In dit kasteel kun jij je een echte Koninklijke Hoogheid voelen. Er is een eigen kruidentuin en ook heb je mooi uitzicht over de weilanden. Je kunt hier met twaalf mensen terecht en je betaalt hier ook wel een flinke prijs voor. Yep, €750 helaas.

Tile House, Twentynine Palms, Californië
Dit super leuke verblijf kost ongeveer €160 per nacht en het is eens heel wat anders. De naam verklapt het eigenlijk al: het huisje is ingericht met allemaal verschillende tegeltjes. Hierdoor heeft het een hele knusse uitstraling. Het huisje heeft 4 slaapplaatsen.

Seashell House, Isla Mujeres, Mexico
Dit is één van de meest ongewone, bijzondere, maar fantastische verblijven die je ooit gaat zien. Vanuit de slaapkamer heb je een uitzicht over de zee. Serieus, wat wil je nog meer? 

Casa Arbol, Nicaragua
Midden tussen de bomen, op grote hoogte, met een zwembad, in een warm klimaat: dit verblijf is genieten. Je betaalt zo'n €170 per nacht, maar dan heb je ook wat. Ook dit verblijf is milieuvriendelijk en je hebt een heel mooi uitzicht.

In welk Airbnb verblijf wil jij je vakantie vieren?

Bron, bron

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 3 jaar geleden Vera

    heel leuk artikel!

  • 3 jaar geleden LovaticForever15

    Die in Frankrijk, met dat je de sterren kunt zien! En in Bali!

  1. 1