Lifestyle

Dit is de reden waarom vrouwen altijd op bad boys vallen

Ben jij er ook zo één? Je bent bevriend met een echte good guy of hebt er vroeger een gedatet, maar voelde je toch om de één of andere reden aangetrokken tot iemand waarvan je eigenlijk al wist dat ‘ie niet deugde. Om mysterieuze redenen houden sommige vrouwen van deze types. Blijf lezen als je wilt weten waarom dat zo is!

Vaardigheden
Bad boys zijn vaak heel goed in praten met vrouwen en weten precies hoe ze je om hun vingers kunnen winden. Daarbij hebben ze vaak al aardig wat ervaring met vrouwen, waardoor ze goed weten wat wat ze doen en je vaak een spannende tijd met hen beleeft.

Uitstraling
Bad boys zijn vaak bad boys omdat ze zich dat kunnen veroorloven, onder andere vanwege hun looks. Vaak vallen ze in de categorie brede kaak, goed lichaam en goed gevormde wenkbrauwen. Bijzonder feitje: vrouwen associëren dit soort mannen vaker met korte termijn relaties dan de toekomstige vaders van hun kinderen.

Challenge
Sommige vrouwen geloven er heilig in de ze de bad boy kunnen veranderen en zijn slechte gewoontes kunnen afleren. Sterker nog, ze nemen de taak persoonlijk op zichzelf om een soort redder te zijn en degene te zijn voor die de bad boy eindelijk zijn oude levenstijl opgeeft. Verrassing: iemand willen veranderen is zinloos en je kunt je energie eigenlijk veel beter ergens anders insteken. Als iemand wil veranderen, doen ze dat heus wel.

Rebels
Voor sommige meiden die het gevoel hebben dat ze altijd volgens bepaalde regels geleefd hebben of iets strenger zijn opgevoed kan het bevrijdend voelen om de bad boy te daten. Zonder je je hier per se schuldig over te hoeven voelen als je je hier in herkent, kun je ook bedenken dat dit een fase is die veel meiden doorlopen tijdens hun zoektocht naar hun eigen prins op het witte paard en niet de jongen die door hun omgeving meteen wordt geaccepteerd.

Onvoorspelbaar
De meeste mensen leiden een leven wat min of meer voorspelbaar is en settelen zich op een gegeven moment in een bepaalde routine. Bad boys zijn hier meestal een soort antigif voor, aangezien ze zich vaak minder aan regels houden en een spannend leven hebben.

Angsten
Sommige meiden vinden het eng om zich helemaal aan iemand bloot te geven en een bad boy is een makkelijke manier om echte binding te vermijden. Ook al kunnen bad boys voor een tijdje leuk zijn, het is het vaak toch de moeite waard om je angsten onder ogen te komen en niet steeds voor situaties te kiezen waar je eigenlijk toch niet uithaalt wat je echt wilt.

Daddy issues
Misschien heb of had je een ingewikkelde relatie met je vader en probeer je onbewust door voor een bad boy te kiezen bepaalde frustraties uit het verleden weer recht te zetten. Hierdoor los je het daadwerkelijke probleem alleen niet uit.

Sensatie
Sommige meiden vinden het gevoel van avontuur, spanning en een beetje gevaar super opwindend en zullen van alles doen om er een kick van te krijgen. In dit geval in de vorm van de bad boy.

Wat vind jij van bad boys?

Bron, Bron

Must reads 👀