Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kylie Jenner tot Shay Mitchell. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Kylie Jenner was één van de celebrities die ook dit jaar weer aanwezig was op Coachella. Wat betekent dat voor haar looks? Oranje (en regenboog)haar en heel weinig kleding. Het is namelijk super heet op Coachella en daarom ging Kylie voor een simpele RE/DONE spijkershort en een witte Are You I Am crop top op één van de dagen. Haar zonnebril scoor je bij Perverse.

Als er iemand gek op Coachella is, dan is het Shay Mitchell wel. Uiteraard zag ze er tijdens het weekend super stylish uit en werkte ze samen met Revolve om de leukste outfits samen te stellen. De accessoires van Stone Cold Fox maken haar look helemaal af! Deze look is helemaal goedgekeurd.

We zijn echt gek op de look van Lucy Hale! Dit is zo’n typische casual outfit die heerlijk zit, terwijl je er wel fashionable uitziet. We like. Lucy geeft haar look een upgrade door haar streepjes shirt in haar distressed broek te stoppen en simpele zwarte sneakers te dragen. Perfect voor overdag!

Lorde showt niet per se haar meest fashionable look voordat ze naar Coachella gaat, maar we begrijpen dat het bloedheet is buiten en dat ze het liefst gewoon in het zwembad dobbert. Daarom is het meer dan prima dat ze haar sexy badpak combineert met een eenvoudige short en een gek petje op haar hoofd.

Wauw Demi, dit is pas een fijne outfit. Neem een flared jeans, een witte oversized top en een soepele trenchcoat en je ziet er super uit. Demi laat zien dat ze precies weet hoe ze zich moet kleden en eerlijk, die Hèrmes tas aan haar arm maakt het plaatje compleet. We zijn vooral heel benieuwd waar ze die te gekke zonnebril vandaan heeft!

We moeten toegeven dat Bella Hadid haar eigen stijl perfect combineert met het Coachella sfeertje. Ze trok een Nastygal short uit de kast en combineerde het met een Are You Am tanktop en een B-Low Belt. Het werkt, helemaal in combinatie met haar coole sieraden. Een typische grungy Bella look!

Wie ziet er volgens jou het beste uit?

Beeld: Getty Images

Must reads 👀