Beauty

Deze regenboog highlighter heb je nodig in je leven

Sinds een jaar is highlighter overal als je beautyblogs en -vlogs volgt. Op de één of andere manier kunnen de beautyguru’s niet meer zonder een sterke glans op hun jukbeenderen en dat nemen veel meiden thuis ook over. Niets mis mee, maar als je gek bent op highlighter moet je deze variant absoluut zien. Het is namelijk een REGENBOOG highlighter en het gaat niet voor niets viral…

Klik een random buitenlandse website aan die zich richt op beauty en lifestyle en we garanderen je dat je een artikel over deze highlighter ziet. Letterlijk ie-de-reen schrijft erover! Eerlijk is eerlijk, de highlighter is best bijzonder. Hallo, welke highlighter lover wil er nu niet een regenboog variant in haar stash? 😉 Of je het nu blendt of niet, je blijft de kleuren van de regenboog zien en da’s best bijzonder.

Het leuke is dat niet een groot make-up merk zoals Urban Decay deze prachtige highlighter heeft uitgebracht, maar dat een vrouwtje het verkoopt op Ebay. Alleen wat betekent het voor de voorraad nu iedereen erover schrijft? De highlighter is uitverkocht, nooooo! Als je deze regenboog highlighter wil bemachtigen moet je dus nog even wachten. Tot die tijd kun je genieten van deze afbeeldingen:

 

 

 

Het is misschien niet een highlighter die je aanbrengt voordat je naar je school of werk gaat, maar is het niet prachtig om die verschillende kleuren te zien?! Wij begrijpen wel waarom de highlighter meteen uitverkocht is.

Wat vind jij van deze regenboog highlighter?

Bron

Must reads 👀