News

Kylie Jenner maakt de grootste fout met haar Lip Kits

Aan het hoofd staan van bedrijven zoals Kylie Cosmetics en Kendall + Kylie legt Kylie Jenner zelf geen windeieren, maar blijkbaar is het haar allemaal even te veel geworden. Daarmee bedoelen we niet te veel als in ze trekt het niet meer, maar wel dat mensen die haar Lip Kits hebben gekocht op dit moment allesbehalve blij zijn. Déze fout heeft Kylie gemaakt…

De Kylie Jenner Lip Kits zien er fantastisch uit en aangezien iedereen een beetje van Kylie wil zijn ze keer op keer binnen no time uitverkocht. Als een product van zo’n bekendheid als warme broodjes over de toonbank gaan is het afwachten totdat er iemand gaat klagen. Hoewel dat eerst niet het geval was, stromen de klachten nu binnen alsof het keihard regent.

Wat blijkt? Kylie heeft steken laten vallen als het om de kwaliteit van haar Lip Kits gaat. YouTubesensatie Jeffree Star had de bekende Lip Kits besteld en was écht niet onder de indruk toen hij de applicator uit de verpakking haalde. Kijk dan:

View post on Twitter

Zoals het gaat met cosmetica is de kans groot dat er een slechte batch tussenzit en dat niet iedere Lip Kit de juiste kwaliteit heeft. Maar daar zijn kwaliteitscontroles toch voor? Jeffree Star ging nog even door op Twitter… Hij tweet hoe Kylie Jenner, celebrity die ze is, deze kwaliteit kon accepteren en dat het niet oké is dat de producten er zo uitzien als ze voor het eerst (!) uit de verpakking gehaald worden. 

Gelukkig pakt Kylie zelf het goed op en heeft ze via Snapchat en Instagram gereageerd op de klachten, want geloof ons: niet alleen Jeffree Star had slechte Lip Kits binnengekregen.

Kylie zegt dat de productie van deze lipgloss is gestopt en dat ze van deze fout leren. Iedereen die op een bepaalde datum de lipgloss heeft besteld krijgt automatisch een nieuwe (verbeterde) set thuisgestuurd. Dat worden 200.000 nieuwe glossjes versturen, maar klantvriendelijk is het wel. You go Kylie, maar zorg er alsjeblieft voor dat je Lip Kits helemaal on point zijn.

Wat vind jij ervan dat Kylie Jenner deze kwaliteit verkoopt?

Must reads 👀