Lifestyle

De leukste sieraden DIY’s voor de zomer

Het kan zijn dat je je super creatief bent en altijd iets nieuws aan het maken bent of dat je, als je in de zomer tijd in overvloed hebt, opeens dingen wilt gaan pimpen. Het is niet alleen leuk om je eigen sieraden te maken, soms bespaart het je enorm veel geld. Lees snel verder voor een paar leuke DIY sieraden die je zo in elkaar kunt zetten!

Pimp je zonnebril
Zonnebrillen zijn in de zomer niet alleen praktisch, maar ze zijn als sieraden voor je ogen. Daarom kan het hartstikke leuk zijn om ze een keer te pimpen. Ideeën: met satéprikkers die je in wit nagellak doopt op de pootjes een leuk motief tekenen, kleine porseleinen bloemen of strikjes op de uiterste hoeken van je brillenglazen lijmen of parels op de bovenste rand van je bril lijmen.

Minimalistische kralenketting
Als je graag bij Flying Tiger shopt en een zwak hebt voor alles wat Scandinavisch is, is deze minimalistische geometrische ketting misschien wel iets voor jou.

Watch on YouTube

Hoe schattig is deze DIY Kawaii avocado vriendschapsketting? Hij is misschien een beetje té, maar soms heb je gewoon the avocado touch nodig in je leven, toch?

Watch on YouTube

Dacht je dat ringen een ver buiten jouw comfortzone liggen qua maakbaarheid? Probeer het eens uit en je zou jezelf nog eens kunnen verbazen! Hoe leuk is het als je aan een vriendin een zelfgemaakte ring kan geven (of er zelf één kan showen)?

Watch on YouTube

Meer ring inspiratie:

Watch on YouTube

Het is ook belangrijk om iets te hebben waar je je sieraden (zelfgemaakt of niet) in kan bewaren wat er ook een beetje leuk uit ziet. Check deze video voor inspiratie:

Watch on YouTube

Ben je altijd al fan geweest van die kleine ringetjes die je tot aan je knokkels draagt? Check deze video om er zelf een budgetversie van te maken!

Watch on YouTube

Earcuffs zijn nog steeds heel populair. Wist je dat je ze zelf ook kunt maken (van paperclips)? Kijk deze video voor een paperclip DIY:

Watch on YouTube

Hopelijk heb je iets aan deze DIY tutorials en heb je genoeg inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

 

Heb jij ooit zelf je sieraden gemaakt?

Bron, bron, bron, bron