Fashion

Zelf-Maak Beauty items

Sommige beauty producten zijn zóó goed voor je lijf, maar ook zóó duur! Daarom maak je het gewoon lekker zelf. En dat is nog leuk ook! Zelfs te doen op een meidenavondje of beautyfeestje.

Yoghurtmaskertje
Heeft je gezicht wel een flinke oppepper nodig? Mix dan een beetje yoghurt met een theelepeltje honing. Smeer dit alles op je huid en laat het goed (zo'n tien minuutjes) intrekken. Je kunt het heel gemakkelijk verwijderen met een nat washandje. Als er iets misgaat is er helemaal niets aan de hand, want dit maskertje is helemaal eetbaar!

Relaxing sacks
Veel mensen hebben last van vermoeide ogen. Je moeder noemt het misschien wel eens 'vierkante ogen' als je te lang achter de televisie op de computer zit. Dit is wat je moet doen! Neem twee kamille theezakjes en leg ze in heet water, laat ze daarna afkoelen in de koelkast. Daarna leg je ze 10 minutjes op je ogen. Easy as that!

Wallen?
Je kent het wel: je bent een nacht flink op stap geweest en nu last van ongelooflijke wallen. Hoe ga je dit makkelijk tegen? Neem twee schijfjes komkommer en leg ze tien minuutjes op je ogen. Heb je geen komkommer in huis? Neem dan rauwe aardappel. Dat werkt wel iets minder goed, maar is toch doeltreffend.

Ruwe plekjes & zo
Last van ruwe plekjes, bijvoorbeeld op je ellebogen, hielen of knieën? Schil dan een advocado en prak de schil in stukjes. Even erop smeren en tadaa! So soft as silk.
Gezond haar
Gebruik jij ook veel (of af en toe) gel, mousse, spray, wax en dergelijke? Dat is natuurlijk niet errug healthy voor je haar. Maar daar hebben we wat op gevonden! Masseer een geklutst ei door je haar (het is très smerig, maar het helpt super!), vooral goed masseren bij de haarwortel want daar blijven de meeste restjes van die haarproducten plakken. Spoel je haar een paar keer uit met lauw water en masseer dan de uiteinden van je haar in met mayonaise (it's sooo yugh). Was dit er na een kwartiertje uit met je gewone shampoo en je haar is weer supergezond en dat zié je !

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved