Lifestyle

Oproep: Wat wil jij weten over het starten van een bedrijf?

Droom jij van een eigen bedrijf? Steeds meer jonge meiden gaan hun dromen achterna, veel met succes! Twee grote inspiratiebronnen op het gebied van zelfstandig ondernemen zijn Sophie en Ilse. De zusjes runnen samen de webshop My Interior Musthaves en weten dus alles van het starten van een eigen bedrijf op jonge leeftijd. Wil jij ook een eigen bedrijf beginnen, maar weet je niet hoe? Wil je weten wat er allemaal bij komt kijken? Brand los, want Sophie en Ilse willen al jouw vragen beantwoorden!

Succes is iets voor later? Nee hoor! Er zijn genoeg jongeren die ondanks hun leeftijd al super succesvol zijn. Deze power girls hebben zich door niets laten tegenhouden en beschikken over een flinke dosis doorzettingsvermogen. The sky is the limit! Twee van deze powergirls zijn de zusjes Sophie en Ilse. Zij zijn de eigenaressen van de webshop My Interior Musthaves.


My Interior Musthaves is een online store waar je de leukste accessoires en cadeaus op het gebied van lifestyle en interieur shopt, tegen een betaalbare prijs! Hoofddoel is om alle My Interior Musthaves liefhebbers een online shopervaring te geven om niet snel meer te vergeten. Items die in de webshop worden verkocht bestaan veelal uit felle kleuren, vrolijke patronen en leuke quotes.

Sophie en Ilse zijn dus experts op het gebied van ondernemen en willen jou graag helpen! De zusjes zijn bereid om alle brandende vragen te beantwoorden om jou te inspireren om je droom achterna te gaan.

Dus, heb jij een brandende vraag over (het starten van) een eigen bedrijf en alles wat daarbij komt kijken? Mail je vraag (of meerdere) naar danique@girlscene.nl en wie weet wordt hij beantwoord!

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook