Lifestyle

10 dingen die ieder ongeduldig meisje herkent

Het liefst doe je alles snel-snel-snel en als iemand jouw tempo niet kan bijbenen voel je meteen de irritatie opkomen. Je weet dan meteen weer hoe laat het is… Je bent mevrouw ongeduld en ongeduldig zijn is misschien wel één van de slechtere eigenschappen die je hebt. Tja, je kunt er niet altijd iets aan doen. Wedden dat de volgende 10 dingen super herkenbaar zijn?

1. Je hebt nooit, maar dan ook echt nooit, tijd om te wachten totdat je theewater helemaal gekookt is. Want ja: dat een paar minuten wachten is natuurlijk zonde van je tijd. 😉 Daarom wacht je nooit totdat de waterkoker zelf aangeeft dat het water klaar is met koken.

2. De magnetron is voor jou een ideale uitvinding. Eten in een pan opwarmen duurt lang en ongeduldig als je bent zet je het daarom liever in de magnetron. Maar voordat de magnetron *ping* kan zeggen heb jij ‘m al uitgezet. Die laatste drie seconden maken je eten heus niet veel warmer.

3. Je begrijpt niet waarom Netflix er nog 15 seconden over doet om naar de volgende aflevering te gaan. Het liefst druk jij meteen op de volgende aflevering. Je bent aan het bingewatchen of niet. 😉

4. Nagels lakken doe je in recordtempo. Je weet dat je eigenlijk een paar minuten moet wachten voordat je een tweede laag nagellak aanbrengt, maar als je eenmaal alle tien je nagels hebt gelakt ga je meteen door voor een tweede laag. 

5. Brood roosteren bij jou betekent niet het geduld hebben om te wachten tot het brood echt geroosterd is en vervolgens dus halfgeroosterd brood eten. That’s how you roll.

6. Als je ergens geen zin in hebt, dan zijn het wel updates van je laptop. Je laptop waarschuwt je nog zo om ‘m niet uit te schakelen en wat doe jij…? Jij schakelt de laptop uit.

7. Lekker irritant: mensen die niet binnen een minuut een appje terugsturen. Je weet heus wel dat mensen een leven hebben en niet iedere seconde van de dag op hun telefoon zitten, maar als je een antwoord moet hebben wil je ook echt direct antwoord.

8. Handdrogers? Ain’t nobody got time for that. Als je je handen niet kunt drogen met papier of aan een handdoek laat je ze nog liever nat of veeg je ze af aan een broek dan dat je 1 minuut wacht tot de handdroger je handen eindelijk heeft droog geblazen.

9. Het is al irritant genoeg als er geen brood in de keuken ligt, maar nog irritanter is het als je bevroren brood hebt. Er zijn in dat geval twee opties: halfbevroren brood eten of het in de magnetron stoppen waardoor het een soort van nat en zompig brood wordt.

10. Je vindt het van jezelf al knap genoeg als je de tijd neemt om je lichaam in te smeren met bodylotion. Maar eerlijk… Uiteindelijk smeer je vaak alleen je benen of juist je armen in en heb je geen zin meer om de rest van je lichaam te doen. Dat komt volgende keer wel weer.

Welke dingen herken jij?