News

Heeft Selena Gomez haar lippen laten opvullen?

Selena Gomez is met haar weelderige lokken, bruine Bambi ogen en lieve uitstraling één van de mooiste vrouwen ter wereld. Een zangeres om door een ringetje te halen. Selena staat bekend als een natural beauty, maar door recente foto’s wordt er nu getwijfeld of ze wel écht ‘natural’ is. Heeft Selena haar lippen laten opvullen? 

De lippen van Kylie Jenner hielden iedereen flink bezig totdat ze toegaf dat ze inderdaad opgevuld zijn. Nu is de aandacht gevestigd op Selena Gomez. Hoewel de zangeres nooit heel dunne lippen heeft gehad, lijken haar lippen de laatste tijd wél voller dan ze voorheen waren. Heeft Selena ook een bezoekje gebracht aan de plastisch chirurg? 

De geruchten over Selena’s opgevulde lippen begonnen nadat ze was gefotografeerd op het vliegveld. Hier leken haar lippen voller dan voorheen. Bij website ZM weten ze het zeker, Selena heeft haar lippen laten opvullen. Niet alleen door de grootte, maar ook doordat haar bovenlip een beetje naar voren staat als een soort snavel van een eend. Dat is volgens hen hét teken dat de lippen zijn opgevuld. 

Mmm, wij zijn er nog niet helemaal uit. Selena’s lippen lijken inderdaad voller, maar het kan ook gewoon een kwestie van een handig make-uptrucje zijn?

Wat denk jij: heeft Selena haar lippen laten opvullen of niet? 

Bron