Fashion

AgendaWat heb je nodig?

Een standaard blanco agenda (bv. van Hema of boekhandel)
Printpapier
Stickers, pailletjes (gel)pennen, glitters, versiersels (te koop bij hobbyzaak)

Zo ga je te werk

Plak allerlei leuke dingen in je agenda of versier 'm met pailletjes of glitters. Zorg wel dat je niet in de tekstregels van de dagen zit (je moet natuurlijk nog wel iets op kunnen schrijven...). Plak kerstmannetjes bij de kerstvakantie, ballonnen bij je verjaardag, enzovoorts. Je kunt ook een paar notitiepagina's vrijmaken voor een Hall Of Fame, daar plak je foto's van vrienden & vriendinnen, die daar vervolgens ook een lief tekstje bij zetten.

Een aantal leuke plaatjes om uit te printen en op te plakken:

DIY agenda van bezoekster Cé:

Wat je ziet is de agenda van mijn school, die normaal glimmend rood is met letters erop, vrij saai. Wat erop geplakt is is een lapje roze geruite stof, kriskras over de agenda heen. Daarop een miniatuur topje, spijkerbroek en bodywarmer, allemaal van Barbie;) Naast het topje een plaatje van Le temps de Cerises, en een plaatje van Replay eroverheen. Om het af te maken, een wit lint dat je niet ziet op de foto, maar die je voorop de agenda kunt strikken. Ben er zelf best trots op!

DIY agenda van bezoekster Emmaly:

Hoe ik mijn agenda heb gemaakt... Benodigdheden: een agenda, tijschriften, schaar, lijm en eventueel doorzichtig kaft- of inpakpapier.

Hoe doe je het: knip 2 leuke modeadvertenties uit een tijschrift en plak ze op de voor en achterkant van je agenda (eventueel bijknippen als het niet past). Knip leuke plaatjes uit en plak ze kris kras over de advertentie heen. Zorg dat het goed vastgelijmd zit, anders laten ze weer los, wat erg vervelend is. Als je doorzichtig kaft- of inpakpapier hebt, is het erg handig om je agenda mee te kaften, zodat alles beter blijft zitten en de plaatjes ook niet vies worden. Klaar is je nieuwe, gepimpte agenda!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved