News

Deze knapperd is dé perfecte mix van Justin Bieber en Zayn Malik

Als je mocht kiezen met welke celebrity je een keer een beschuitje wil eten, wie zou je dan zeggen? Op de redactie worden de namen van Justin Bieber en Zayn Malik genoemd. We kunnen eigenlijk niet kiezen tussen deze hunks… maar dat hoeft ook helemaal niet, want er loopt iemand rond die de perfecte mix is van Justin en Zayn! Zijn naam is David Carrera, hij werkt als model en is – uiteraard – súper knap… We zullen er niet veel meer woorden aan vuil maken, kijk zelf maar!

Een combinatie van twee knappe supersterren, kan het nóg beter? Instagram staat op zijn kop dankzij een jongen die als twee druppels water op zowel Justin Bieber als Zayn Malik lijkt. De nieuwe hunk waar iedereen het over heeft is David Carrera. Hij woont in het Spaanse plaatsje Calella en is een ware ster op Instagram.

David heeft het stoere kapsel van Zayn en het schattige neusje van Justin. Davids kledingstijl lijkt meer op die van Zayn, maar hij is dan weer gezegend met volle lippen à la Justin. Om nog maar te zwijgen over de prachtige wenkbrauwen een strakke kaaklijn die ze alle drie hebben! Het enige wat anders is dan de supersterren, zijn de hemelsblauwe ogen van David. Maar hé, zijn het niet de mooiste ogen die je ooit hebt gezien? 

Wij stellen je graag voor aan David: 

Wat vind jij van David: hot or not? 

Must reads 👀