News

Gossip Girl(scene) week 14

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: zoveel is de verlovingsring van Blac Chyna waard, Miley Cyrus is flink toegetakeld door haar kat, Harry Styles heeft een geheime langeafstandsrelatie met dit meisje en brengt Kylie Jenner binnenkort een single uit? 

Het meest vreemde nieuws van afgelopen week is ongetwijfeld de verloving tussen Rob Kardashian en Blac Chyna. De twee zijn nog niet zo lang aan het daten, vandaar dat iedereen verrast was over de aankondiging. Bovendien zorgt het voor ongemakkelijke taferelen binnen de familie Kardashian/Jenner, want Blac Chyna heeft een kind met Tyga, het vriendje van Kylie Jenner… Ingewikkeld! Toch kan het geluk niet op voor Blac Chyna en Rob. Alsof het nog niet leuk genoeg is dat er een bruiloft aan komt, kan Blac Chyna nu ook pronken met een gigantische diamanten ring om haar vinger. De knoeperd was geen lullig grapje van Rob, het kostte hem een rib uit zijn lijf. Prijs? $325.000. Wij vragen ons af of er nog geld in de spaarpot zit voor de bruiloft… 

Miley Cyrus is zo dol op dieren, dat ze haar huis heeft gevuld met huisdieren. De zangeres is het trotse baasje van meerdere honden en katten, en ze heeft zelfs een varken! Miley is gek op haar dieren, maar die liefde wordt niet altijd beantwoord. Wat Miley precies heeft gedaan weten we ook niet, maar één van haar katten is behoorlijk door het lint gegaan. De zangeres zit onder de krassen op haar armen, gezicht en zelf haar hoofdhuid. Oei, dat ziet er pijnlijk uit! Volgende keer iets minder hard je kat knuffelen, Miley? 

Er gaan al langer geruchten dat Kylie Jenner werkt aan een muziekcarrière, maar sinds de realityster vorige week een videoclip lanceerde om haar lipglosses te promoten lijken de geruchten weer hardnekkiger te worden. De geruchten worden bevestigd door een mysterieuze tweet van Harry Hudson, een vriend en singer/songwriter. Hij feliciteerde Kylie met haar EP, maar verwijderde de tweet korte tijd later. Eh, iets te vroeg? Weet Harry iets wat wij niet weten? We merken het vanzelf als Kylie met een single komt, wij zijn in ieder geval erg benieuwd hoe dat klinkt! 

We zijn nog steeds door het dolle heen dat Gilmore Girls een vervolg krijgt op Netflix! Entertainment Weekly heeft Lorelai en Rory gestrikt voor de cover. JAAA! Geen spat veranderd na al die jaren. En dat is niet het enige goede nieuws: Sookie (Melissa McCarthy) keert tóch terug in de serie. 

Harry Styles is nooit eenzaam als het op de liefde aankomt. Vorige maand sprak hij nog af met Kendall Jenner, maar die heeft hij naar verluidt alweer ingewisseld voor iemand anders! Volgens The Sun heeft de zanger een langeafstandsrelatie. Dit keer niet met een beroemde ster, maar met een doodnormale meid! Harry zou gek zijn op de Amerikaanse stewardess Megan Smith. De twee ontmoetten elkaar tijdens de wereldtournee van One Direction. Megan was de vaste stewardess van de privéjet van de boyband en toen is de vonk overgeslagen. “Harry spreekt wel vaker met meisjes af, maar met Megan is het vrij serieus”, vertelt een bron. “Megan is ontzettend verliefd en ze heeft het gevoel dat Harry ook vlinders in zijn buik heeft.” Harry zou de relatie geheim houden, zodat One Direction fans niet teleurgesteld raken. 

Watch on YouTube

Oei, een flinke smakkerd van Demi Lovato! De zangeres was aanwezig tijdens WE Dat California in Los Angeles, een evenement om jonge mensen in het zonnetje te zetten die zich inzetten voor bepaalde community’s. Demi liep over het podium, maar had niet door dat er een klein trapje was… Daar ging Demi! Gelukkig heeft de zangeres zich niet ernstig bezeerd en is ze met de schrik vrijgekomen. 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBron, Bron

Must reads 👀