Beauty

Wat zegt je lievelingsparfum over je persoonlijkheid?

Krijg jij geen genoeg van parfums en heb je voor iedere stemming een andere geur? Meestal heb je van jezelf een voorliefde voor bepaalde geuren: cupcake zoet, Parisienne-poederig of juist intens bloemig en kruidig. Ben je benieuwd wat je lievelingsparfum over je persoonlijkheid zegt? Lees dan snel verder.

Chocola en kruiden
Als jouw liefde voor chocola niet ophoudt bij een reep en rijke geuren met chocola en kruiden in de hoofdrol jouw ding zijn, ben je sexy en zelfverzekerd. Misschien heb je een paar vrouwelijke haters, omdat je ondanks je killer vibe super nonchalant bent. Maar dat compenseer je makkelijk door awesome te zijn. Je houdt niet van dieettrends en weet dat het belangrijk is om een beetje van alles te genieten. Luxe accesoires passen goed bij jou en je hebt altijd iets speciaals over je waar anderen nooit echt hun vinger op kunnen leggen maar wat wel reuze aantrekkelijk is.

Geuren: Liquid Black Cashmere van DKNY, Gourmand Coquin van Guerlain, Angel van Thierry Mugler.
 

Bloemen en poederig
Als een waardige moderne Marie Antoinette houd je van romantiek, roze en strikjes. Hallo girly girl! Omdat je ervan houdt jezelf te omringen met zoveel mogelijk moois is de kans groot dat je een interieurjunkie bent. Misschien koop je af en toe cadeautjes voor jezelf – omdat het kan – zoals een bos bloemen, een pakje macarons of schattige pennen en schriftjes. Je bent niet bang om vrouw-zijn te omarmen en hebt waarschijnlijk een klassieke stijl – denk ballerina’s en fijne gouden kettinkjes. Ook al zal het misschien niet zo snel klikken tussen jou en de tomboys van de wereld, hoeft dat ook niet. Jouw girl clan is al groot genoeg.

Geuren: Miss Dior Chérie van Dior, Alien van Thierry Mugler, La Petite Robe Noire van Guerlain.

Fruitig
Fruit lovers zitten vol energie en hebben vaak een apart gevoel voor humor. Misschien zitten ze zonder reden om iets te lachen waar anderen pas later de grap van inzien. Er is met jou altijd lol te beleven en daarom trek je met gemak de leukste mensen aan als vriend of vriendje. Je houdt van flirten, maar kan vanwege je korte aandachtsboog soms snel uitgekeken op iemand raken. Wie met jou wil omgaan moet dus wel rekening houden met dit risico.

Geuren: Be Delicious van DKNY, Pear van Marc Jacobs, Born Original for Women van Adidas.

Natuurlijk
Als je van groene geuren houdt met iets grassigs en accenten van komkommer en groene thee, leef je waarschijnlijk bewust en is de kans groot dat je vaak aan het experimenteren bent met kruidenthee. Less is more is jouw motto en je draagt het liefst kleding gemaakt van natuurlijke materialen. Waarschijnlijk houd je ervan om lekker buiten te zijn en eet je als het kan graag biologisch.

Geuren: Earl Grey & Cucumber van Jo Malone, Elizabeth Arden Green Tea For Women, Cucumber van Marc Jacobs.

Mannelijk
Achter meiden die verliefd zijn op meer mannelijke geuren, met leer, hout en amber als ingrediënten, zit vaak een ijzersterke persoonlijkheid. Jij weet waar je voor staat en kunt prima zelf richting geven aan je leven. Deze geuren zijn vaak gemixt met bloemen, zodat je niet helemaal naar je vriendje gaat ruiken, maar je sprayt met net zoveel gemak iets wat verder weg ligt van het vrouwen territorium.

Geuren: Coco van Chanel, Samsara van Guerlain, Amber Absolute van Tom Ford.

Wat is jouw parfum persoonlijkheid?

Bron, bron