Films & Series

WAT? Deze persoon verlaat The Vampire Diaries

Na het vrolijke nieuws vanmorgen over Rob Kardashian (hij is verloofd!) horen we nu ineens triest nieuws op de Girlscene redactie. Oké, het is niet mega dramatisch nieuws, maar we balen wel omdat het om één van onze favoriete series gaat. Er schijnt namelijk nog iemand The Vampire Diaries te verlaten en we zijn er zo, zo, zo NIET blij mee.

De cast is niet hetzelfde zonder de hoofdrolspelers die al die jaren geleden begonnen met de serie. Een paar maanden geleden werd bekend dat Nina Dobrev, onze überfavoriet, besloot om te stoppen met de rol van Elena in The Vampire Diaries. We zijn nog maar net bekomen van het nieuws of er wordt wéér naar buiten gebracht dat iemand uit de serie stapt. Niemand minder dan Kat Graham verlaat de serie! We kunnen dus geen Bonnie Bennett meer verwachten in TVD…

Serieus, de serie is gewoon niet hetzelfde zonder Nina en Kat? We balen zó erg dat het nu niet meer hetzelfde zal zijn. Aan de andere kant gunnen we iedereen in TVD een succesvolle carrière en tja, als je in zo’n populaire serie speelt is het slechts een kwestie van tijd voordat je andere aanbiedingen krijgt. Dat betekent in dit geval dat seizoen 9 het laatste seizoen van Kat is. Ja, dat lees je goed: we zien haar dit jaar gelukkig nog wel in de nieuwe afleveringen.

Kat vertelt aan US Weekly: “Seizoen 8 wordt mijn laatste seizoen. Ik hoop, wat ik ook ga doen, dat de crew met mij mee kan. Dan is het  goed. De crew is namelijk het moeilijkste om afscheid van te nemen, want we zijn net familie.” Laten we hopen dat seizoen 8 legendarisch wordt, zodat we met z’n allen langzaam afscheid van Bonnie kunnen nemen.

Wat vind jij van dit nieuws?

Must reads 👀