Celebs

Celebrity koppels met een wel heel groot leeftijdsverschil

Sommige celebrities blijven ons verrassen met een vreemde jurk, nieuwe haarkleur of een heel veel jongere of oudere partner. Je kunt ervan vinden wat je wilt, maar het blijft soms een shock – vooral als je al een bepaald idee van een celebrity in je hoofd had gevormd. Lees verder voor meer details over deze ongewone stelletjes!

Sam Taylor Wood en toyboy Aaron Johnson
Je ziet niet zo vaak jongere mannen aan de arm van veel oudere vrouwen, maar toch is dit het geval bij de Engelse regisseur Sam Taylor Johnson en haar man Aaron Johnson. Ze leeren elkaar kennen op de set van Nowhere Boy, een film die Sam zelf regiseerde, en hebben inmiddels twee kinderen.
Leeftijdsverschil: 24 jaar

Rosie Huntington Whitely en Jason Statham
Rosie gaat tegen alle verwachtingen in en geeft de voorkeur aan een oudere man boven jonge mannelijke modellen met een sixpack. Hij heet Jason Statham, is 48  jaar en ze zijn verloofd.
Leeftijdsverschil: 20 jaar

Johnny Depp en Amber Heard
Johnny Depp verliet zijn ex Vanessa Paradis met wie hij twee kinderen heeft, maar nooit getrouwd was en vond snel weer liefde in de veel jongere Amber Heard, met wie hij overigens wel trouwde. Ouch! Ze zijn gelukkig allebei een en al lof voor de ander.
Leeftijdsverschil: 23 jaar

Mary Kate Olsen en Olivier Sarkozy
Wie had dit zien aankomen? Mary Kate Olsen, deel van de schattige beroemde tweeling, is getrouwd met een 46 jarige man. Hij is bovendien ook nog de halfbroer van de ex-president van Frankrijk: Nicolas Sarkozy. Misschien zat er onder Mary Kate’s grungy look toch altijd een luxepoes.
Leeftijdsverschil: 17 jaar

Bradley Cooper en Suki Waterhouse
Toen ze nog samen waren, was dit echt een powerkoppel en hun relatie duurde twee jaar. Blijkbaar heeft Bradley iets met modellen, want hij date sinds april 2015 het Russiche model Irina Shayk.
Leeftijdsverschil: 17 jaar

Blake Lively en Ryan Reynolds
Iedereen was verbaasd toen Blake Lively en Ryan Reynolds in 2012 trouwden. Ondanks het leeftijdsverschil lijkt het prima te gaan tussen deze twee.
Leeftijdsverschil: 11 jaar

Jay Z en Beyonce
Door Jay Z’s jonge uitstraling zou je bijna vergeten dat hij maar liefst 12 jaar ouder is dan zijn vrouw Beyoncé, met wie hij in 2008 trouwde.
Leeftijdsverschil: 12 jaar

Brad Pitt en Angelina Jolie
Tussen Brangelina zitten ook flink wat jaartjes. Maar… dat heeft ze er niet van weerhouden om maar liefst 6 kinderen te hebben.
Leeftijdsverschil: 12 jaar

Hoe denk jij over leeftijdsverschillen in relaties?

Bron, Bron

Must reads 👀