Fashion

Customized sneakers

Ben jij ook wel uitgekeken op je sneakers? Customize ze dan ! Oftewel: pimp ze, leuk ze op, maak er wat origineels van. Een aantal ideetjes...

Lilian: Pak een zwarte dikke stift, bv. eentje van de Hema. Daarmee teken je op de sneaker, ik heb er bijvoorbeeld de neus en de klittenband flapjes mee versierd.
Daarna heb ik een stuk kant van een oud truitje geknipt (is ook los te koop bij een stoffen- of fourniturezaak) en deze op de zijkant geplakt met doorzichtige lijm. Voilà !

Nina: Eerst kocht ik schoenen bij de Schoenenreus, en wat textielstiften. Ik tekende de vormpjes eerst met potlood op de schoen, en daarna kleurde ik de vormpjes in. Op het laatst naaide ik er met naald en draad strikjes op.

Samantha: Ik heb van (toen nog mijn hoge Allstars) korte Allstars gemaakt! Ik heb er een stuk vanaf geknipt, en heb toen het label van Allstars van het stuk stof geknipt, en er weer opgenaaid. Op het laatst heb ik er tijgerprint-veters ingedaan (van H&M).

Simone: Ik en een vriendin kochten voor 2,95 een paar paren sneakers. We kochten er gekleurde textiel stiften (2,50 per stuk) bij, en gingen de randjes en stukken canvas kleuren. Voor een mooi resultaat moesten we er een paar keer overheen.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved