Lifestyle

Show je studentenkamer: Esther

9

Show je studentenkamer is de nieuwe rubriek om jouw studentenkamer in de spotlight te zetten. Vanaf nu laten wij jou een kijkje nemen in de verschillende studentenkamers van de Girlscene lezeressen. Op deze manier kun jij inspiratie opdoen en lekker nieuwsgierig binnenkijken bij andere meiden! Deze keer: de studentenkamer van Esther.

Mijn naam is Esther, ik ben 23 jaar en kom uit een klein dorpje in Brabant. Ik heb de afgelopen jaren veel gereisd, zo heb ik bijvoorbeeld bijna 2 jaar in San Francisco gewoond als au pair. Ik heb me nooit echt thuis gevoeld in Nederland en studeer sinds maart 2015 in Brisbane, Australië. Ik studeer hier een dubbele bachelor in verpleegkunde en verloskunde. Ik ben net aan mijn tweede jaar begonnen, wat betekent dat ik er hierna nog twee te gaan heb. Naast mijn studie werk ik als nanny, waar ik op een super lieve tweeling van 10 maanden pas.

Al mijn familie woont nog in Nederland en toen ik hier aankwam kende ik niemand. Ik ben het afgelopen jaar 3 keer verhuisd, maar ben heel blij met waar ik nu woon. Ik woon met twee andere meisjes die naar dezelfde universiteit gaan, en onze kat Freddie. Ik ben er heel blij mee, aangezien ik nu een veel lichtere kamer heb dan in het huis hiervoor en ik zo beter video's kan opnemen voor mijn YouTube-kanaal (EstherArdriana92). Ik heb een ingebouwde kast, en hij is best rommelig, haha. De bovenste plank gebruik ik vooral voor dingen die ik nergens anders kwijt kan. Jammer genoeg hebben we niet heel veel bergruimte in het huis zelf, dus we moeten alles op onze kamer kwijt. 

Ik heb veel opgehangen omdat ik zo meer ruimte overhad op de planken, want ik had niet heel veel plank ruimte. Ook raakt het op de planken snel door de war, dus heb ik geprobeerd ze zo leeg mogelijk te maken. Ik had niet echt plek waar ik mijn handdoeken en bikini's kwijt kon, dus heb ik een hangsysteem gekocht zodat ik wat extra bergruimte had. Aangezien ik niet zoveel kleding had dat ik alle hangruimte gebruikte kwam het zo goed uit.
Ben je ook zo trots op & happy met je studentenkamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je studentenkamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de studentenkamer van Esther?

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

9 reacties

 • 3 jaar geleden Jennifer

  Wat een handig en leuk bureau, al die opbergvakken!

 • 3 jaar geleden Jessica

  Ik word gewoon echt blij van jou kamer! En super nice dat je in Australië studeert! Ik wil nadat ik mijn studie heb afgerond een half jaar gaan werken en reizen in Australië!

 • 3 jaar geleden Distel

  Wat stoer dat je in Australië studeert, blijft altijd mijn grote droom om daar eens heen te gaan! Ik vind je kamertje ook harstikke leuk, ben vooral fan van die grote wereldkaart boven je bed

 • 3 jaar geleden Antsje

  Gezellig kamertje!

 • 3 jaar geleden LovaticForever15

  Echt een super mooie kamer!

 • 3 jaar geleden Lisette

  Fijne kamer, ook voldoende licht! Die kaarten zijn ook erg mooi.

 • 3 jaar geleden daydreamer

  die wereldkaarten! geweldig!!

 • 3 jaar geleden Soepstengel

  Leuk! Grappig soort schrootjes muren, die zie je hier niet meer.

  Vooral je Tatta spaarpot vind ik geniaal.

 • 3 jaar geleden ☽Moonlight☾

  Leuke kamer zeg! Je kamer is lekker licht

 1. 1