Fashion

Customize je koffer

Ga je binnenkort op reis, maar vind je je koffer maar saai? Of wil je een nieuwe, maar mag je dat niet omdat je nog een ‘hele goede oude’ hebt? Ga dan aan de slag, en customize je koffer!

Janet deed het ook, en het resultaat mag er wezen! Ik vroeg haar hoe ze haar koffer zo hip kreeg…

Janet: “Ik heb alle spulletjes bij een hobby winkeltje gekocht! Zoals knoopjes (grote en kleine), roze garen, lint, pareltjes, bloemetjes en natuurlijk de stof! De veiligheidsspelden had ik zelf. Verder heb ik nog kralen van een ketting gebruikt die ik laatst had gekocht maar achteraf toch niet zo leuk vond.

Ik heb eerst de stof gepakt en de afmetingen van de koffer uitgetekend op de stof (wel een centimeter breder, voor de zoom). Toen heb ik de stof uitgeknipt en omgezoomd met knopspeldjes, en toen ben ik begonnen met de knoopjes en de stikseltjes hier en daar erop te naaien!

Aan de veiligheidsspeldjes heb ik kraaltjes geregen en aan de stof gespeld. Door witte lintjes – waar ik een strikje van heb gemaakt –  heb ik roze draad gestikt en door de kraaltjes ernaast ook, en tegelijkertijd aan de stof genaaid! Één knoop heb ik ook versierd met roze draad. Boven de versierseltjes heb ik met hetzelfde draad ''KOFFER'' gestikt.

Toen dat allemaal klaar was, heb ik met de naaimachine het zoompje vastgenaaid, en met bizonkit (voor naald en draad was de stof van de koffer te dik) de randjes vastgeplakt op de koffer. En tadáá, helemaal klaar! Het is wel súper veel werk, maar ook zeker leuk om te doen!”

Voor

Na

Details

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved