News

Iedereen is van slag door deze pikante foto van Zoella

Als er iemand goed bezig is, dan is het beautyblogger Zoella wel. Ze heeft niet alleen online succes, maar heeft ook een bestseller geschreven en een eigen beautylijn uitgebracht. Zoella is populairder dan ooit, maar ze is nu in opspraak gekomen door een selfie die ze op Snapchat heeft geplaatst… Wat vind jij: terecht of overdreven?

We leerden Zoella, of Zoë Sugg zoals ze in het echt heet, kennen met haar video’s over beauty, maar inmiddels is de blogger uitgegroeid tot een ware celebrity. Ze heeft miljoenen volgers over de hele wereld en er is vrijwel niemand die nog nooit van haar heeft gehoord. Maar zulke enorme bekendheid heeft ook een keerzijde.

Zoella is namelijk in opspraak gekomen door een sexy selfie die ze via Snapchat heeft geplaatst. Hierop is Zoella te zien in bed, met ondergoed aan. Dit viel bij een aantal fans niet in goede aarde. De blogger staat bekend om haar ‘tienervriendelijke’ foto’s, video’s en blogposts en vinden zo’n foto niet in het rijtje passen. Het gaat de tegenstanders niet zozeer om het feit dat ze ondergoed aan heeft, maar vooral dat ze een foto van zichzelf in ondergoed deelt op internet. Dat vinden ze geen goed voorbeeld voor jonge meiden. 

Toch staan veel mensen aan de kant van Zoella. Zij vinden de ophef overdreven en steunen de blogger met de hashtag #WeStandWithZoe. “We mogen blijkbaar geen pyjama dragen,” schrijft een gebruiker op Twitter. We zijn benieuwd of Zoella nu nog zo’n kiekje durft te delen…

Wat vind jij van de foto: kan het of is het geen goed voorbeeld voor jonge meiden?