Lifestyle

10 signalen dat jij horngry bent

Horngry? Je vraagt je vast af wat hiermee bedoeld wordt. Horngry is een combinatie ‘horny’ en ‘hungry’. Je weet vast wel wat deze twee woorden betekenen ;-). Een combinatie van seksuele opwinding en heel erg honger hebben is dus écht mogelijk. Deze tien signalen bewijzen dat jij super honrgry bent. 

Ja, het is misschien een beetje een rare benaming voor dit probleem, maar het schijnt dus veelvoorkomend te zijn. Daarom geven wij er in dit artikel aandacht aan. Wie weet kom jij er nu eindelijk achter dat je dus al die tijd hongry bent geweest!

#1 Je weet niet wat je het liefst in je mond wil stoppen
Ga je voor die overheerlijke donut die je al een uur in het vizier hebt, of gaat het toch de penis van je vriendje worden. Hij hoopt natuurlijk het laatste. 😉

#2 Je meest seksuele fantasie is die waar je partner jou heel veel eten geeft
Cheeseburgers, donuts, pannekoeken, taart, frietjes: het wordt voor jou pas echt fijn wanneer je partner jou al deze dingen geeft. Misschien een leuk idee om eerst te eten samen met je partner en daarna door naar het echte werk?

#3 Je vindt de pizzabezorger steeds aantrekkelijker worden
Het is altijd weer feest als de pizzabezorger is geweest, want ja die pizza is echt té lekker, maar die knappe pizzabezorger lijkt ook steeds aantrekkelijker te worden. Hmm. 

#4 Je schreeuwt de namen van je favoriete gerechten tijdens de daad
De naam van je ex schreeuwen is verleden tijd. Jij schreeuwt jouw lievelingsgerechten dwars door alles heen. ”Cookie Dough ijs met stukjes chocoladeeeeee!” 

#5 Je geeft de penis van je vriend een wel heel bijzondere naam
Prins pannenkoek, koning kroket… maar wij vragen ons af of je vriend dit ook echt op prijs stelt ;-). 

#6 Je weet niet wat je liever hebt
Ga je voor je maag die zo gigantisch aan het knorren is, of hebben je lady parts toch echt de volledige aandacht nodig?

#7 Je forceert je vriend om eens met slagroom te experimenteren
Eten en seks. Tegelijk! Dit is de combinatie die jouw hart doet smelten.

#8 Jij wil alle worstjes van de wereld
Een spaanse chorizoworst of toch en hollandse rookworst: you want it all. En op seksueel gebied wil jij misschien ook wel een worstje.

#9 Je bent onwijs gefrustreerd als je kiest
Ga jij voor de horny of voor hungry? Het maakt niet uit welke je kiest, je gaat sowieso gefrustreerd en teleurgesteld zijn dat je de andere behoefte nu laat zitten.

#10 Jouw leven bestaat uit goddelijk eten en goddelijke seks
Dat is alles voor jou. Jij kan niet zonder geweldig eten en heerlijke seks en jij bent ervan overtuigd dat jouw leven niks waard is zonder één van deze twee.

Wij zijn benieuwd: ben jij ook wel eens horngry?

Bron

Must reads 👀