Beauty

5 haartrends die nu helemaal hot zijn

Eerder dit jaar schreven we al over de grote haartrends van 2016, maar we hebben het nog niet over de haartrends van nu gehad. Er zijn namelijk verschillende trends die er op dit moment uitspringen en die trends delen we maar al te graag met je! Wil je weten welke haartrends helemaal hot zijn en hoe je je haar kunt dragen? Lees dan snel verder.

Welke trends zijn op dit moment groot en spotten we veelvuldig op straat? Laten we die eens uitlichten! Dit zijn de vijf grootste trends van nu.

1. Vlechten
Van Khloé Kardashian tot Hailey Baldwin: niet alleen celebrities en modellen zijn gek op twee strakke vlechten in hun haar, ook op straat zie je dit kapsel steeds vaker verschijnen! Deze haarstijl is perfect voor dagen waarop je naar school gaat of gaat sporten, omdat je haar lekker uit je gezicht is zonder dat je er basic uitziet. Dit kapsel is wel technisch, maar als je eenmaal weet hoe je het moet doen lukt het je binnen vijf minuten. Als je weet hoe je je haar moet invlechten zit je goed, alleen is het verschil dat je onderdoor vlecht in plaats van bovenlangs.

Hoe maak je de vlechten? Deze YouTuber laat het je zien:

Watch on YouTube

2. Middenscheiding
We noemen een Selena Gomez, Gigi Hadid en Ashley Benson: stuk voor stuk celebrities die niet zoveel met de diepe zijscheiding hebben. Zij laten zien dat de middenscheiding nog steeds hartstikke trendy is! Vooral in combinatie met een rommelige slag à la Gigi. Alsof je net uit Californië komt. 😉

Het enige wat je hoeft te doen is een middenscheiding te maken en die hoeft niet heel netjes te zijn. Krul vervolgens je haren met een grote krultang door simpelweg de plukjes om de tang te wikkelen en eindig met volumepoeder en beachspray voor een warrig effect.

3. Natuurlijk haar
Een grote trend voor dit seizoen is om je haar te laten zoals het is. Heb je van jezelf een natuurlijke slag of juist krullen? Omarm het! Sterker nog, tijdens Fashion Week zagen we al dat het helemaal niet erg is als je haar zelfs een tikkeltje pluizig en droog oogt. Stella McCartney gaf al het voorbeeld en als je je haartangen zat bent kun je dat voorbeeld schaamteloos volgen. Perfect gestyled haar hoeft dus niet meer (maar kan nog wel)!

4. Snoeperige haarkleuren
Wie durft en de ‘gewone’ haarkleuren zat is kan dit seizoen losgaan met verschillende haarkleuren! Wat dacht je van suikerspin roze of juist lila? Het mag allemaal en het is ook nog eens hot! Zeker nu steeds meer celebrities experimenteren met haarkleuren lijkt het ook in het straatbeeld steeds meer geaccepteerd te worden. Vooral roze in je haar is helemaal de look van nu.

5. Kaarsrecht haar
Als je Lucy Hale op Instagram volgt – en menig celebrity – dan zie je een kapsel steeds weer terugkeren op foto’s: kaarsrecht haar. Dat staat tegenover de natuurlijke I don’t care how my hair looks like today-trend dus! Als het warrige haar niet helemaal voor jou is kun je dit seizoen ook de stijltang door je haren halen. Vergeet de shinespray niet, want glossy haar past helemaal bij deze trend!

Welke haartrends vind jij het leukste?