News

Zóveel verdient beautyblogger Zoella per maand

Terwijl de meeste van ons het moeten doen met een salaris bij de supermarkt of een café, is beautyblogger Zoella haar bankrekening flink aan het spekken. Het is wel duidelijk dat je veel kan verdienen als je online veel volgers hebt, maar van het precieze bedrag sla je steil achterover! Het maandsalaris van Zoella is uitgelekt en OMG… zo’n hoog bedrag hadden we nooit verwacht!

Wie is er niet dol op Zoella? De beautyblogger maakt de beste tutorials en de leukste filmpjes. De 25-jarige Zoe Sugg heeft van haar hobby haar werk gemaakt en kan inmiddels al een hele tijd leven van haar blog en YouTube-kanaal. Sterker nog: ze loopt hartstikke binnen door haar online succes! Iedereen weet inmiddels wel dat je aardig wat kan verdienen als online influencer, maar hoeveel precies is niet duidelijk. Zoella’s maandsalaris is uitgelekt en het bedrag is belachelijk hoog!

Zoella verdient elke maand £50.000, wat omgerekend €64.034 is. Zoveel verdienen de meeste mensen niet eens in twee jaar! De beautyblogger mag dit hoge bedrag dus maandelijks op haar bankrekening bijschrijven. Moet je je eens voorstellen wat je met al dat geld kan doen!

Zoe begon in 2006 met haar kanaal en heeft inmiddels 10 miljoen YouTube-abonnees. Ook heeft ze een succesvolle blog en ze heeft twee bestseller boeken op haar naam staan. Het is dus niet zo gek dat Zoella veel verdient, maar €64.034 per maand is wel héél veel! 

Wat vind jij van Zoella’s maandsalaris? Had jij verwacht dat ze zoveel verdient?

Bron