News

Dit is hét bewijs dat de Kardashians plastische chirurgie zijn ondergaan

Het is geen geheim dat de familie Kardashian/Jenner weleens over de vloer komen bij de plastisch chirurg. Kim Kardashian laat zich regelmatig inspuiten met botox en Kylie Jenner heeft toegegeven lipfillers te hebben. De beroemde familie is open over deze ‘kleinere’ ingrepen, maar beweert voor de rest puur natuur te zijn. Maar déze kiekjes laten toch echt iets anders zien… 

De Kardashians en plastische chirurgie zijn een lastig verhaal. De beroemde familie geeft toe af en toe naar de plastisch chirurg te gaan voor kleine ingrepen, maar veel mensen geloven dat er meer aan de hand is. Kunstenaar Saint Hoax laat met zijn nieuwste creaties zien hoe erg de Kardashians/Jenners veranderd zijn. Hij heeft Kim, Khloé en Kylie van nu met zichzelf van een aantal jaar geleden naast elkaar gephotoshopped. De verschillen zijn echt niet te ontkennen!

Kim lijkt bijna niet meer op haar oude zelf. Haar make-up skills zijn met de jaren veel beter geworden, maar daar creëer je niet zomaar een andere neus mee. 

Terwijl Kim en Kylie toegeven dat ze aan zichzelf hebben laten sleutelen, beweert Khloé puur natuur te zijn. De realityster is natuurlijk veel afgevallen, maar het lijkt erop dat Khloé ook naar de plastisch chirurg is geweest. 

Kylie Jenner is misschien wel het meest veranderd. Haar volle lippen maken een groot verschil, maar er wordt ook gefluisterd dat Kylizzle iets aan haar kaaklijn heeft laten veranderen.

Wat vind jij van de verschillen? Geloof jij dat de Kardashians veel aan zichzelf hebben laten sleutelen? 

Must reads 👀