News

Ariana Grande is blijkbaar FANTASTISCH in het nadoen van celebrities

Alsof het nog niet knap genoeg is dat Ariana Grande de ene hit na de andere scoort, heeft de zangeres nóg een talent: het nadoen van andere celebrities! Ariana bewijst weer eens dat ze in het bezit is van een gouden keeltje, in een komedieprogramma doet ze fantastische imitaties van een aantal artiesten. Britney Spears, Rihanna, Shakira… je kan het verschil bijna niet horen!

Is er iets wat Ariana Grande niét kan? De superster was de host en artiest van het Amerikaanse komediaprogramma Saturday Night Live, wat betekent dat ze meespeelt in grappige scènes en ook het muzikale optreden verzorgt. Een super knappe prestatie en hiermee bewijst Ariana dat ze niet alleen geweldig kan zingen, maar ook acteren. 

Maar er was één moment in het programma dat iedereen omver heeft geblazen. In een hilarische skit speelde de zangeres Chloe, stagiare bij Tidal (je weet wel, de streamingdienst van Jay Z). Het bedrijf heeft technische problemen en kan de muziek van beroemde artiesten niet meer afspelen. Gelukkig is daar Chloe! Zij zingt de hits van artiesten zoals Britney Spears, Shakira en Rihanna. Hiermee is Tidal gered! 

In deze scène laat Ariana maar weer eens zien hoe getalenteerd ze is! De imitaties zijn zó goed, dat je het verschil bijna niet hoort als je met je ogen dicht luistert. Zo knap! 

Ariana’s imitaties beginnen vanaf 1:20:

Watch on YouTube

Wat vind jij van Ariana’s imitaties? Welke vind jij het best?