News

Dat je de Beautyblender op deze manier kunt gebruiken wist niemand

Niet alleen op de Girlscene redactie zijn we groot fan van de Beautyblender, ook op het internet is (bijna) iedereen te spreken over het ‘roze ei’. Deze spons is namelijk ideaal om je make-up aan te brengen en te blenden. Voor zo’n flawless face betaal je ook wat, want de Beautyblender kost bijna €20. Dus als je ziet wat een kapper met de spons doet, dan houd je je hart even vast…

Onze eerste reactie toen we zagen wat een kapper met een Beautyblender deed? Geschokt kijken of het echt waar was wat we lazen. Een kapper heeft namelijk een Beautyblender door tweeën geknipt (!). Wie knipt er in een dure Beautyblender?! Maar de kapper had er een reden voor en eerlijk… Wie wist dat je de spons blijkbaar ook voor je haar kunt gebruiken?

De Beautyblender is namelijk niet alleen geschikt voor je make-up, want je kunt het volgens de kapper ook gewoon voor je haren gebruiken! Het team van een salon in Londen gebruikt de gehalveerde Beautyblender namelijk als ze haren verven. De eigenaar van de salon zocht een zacht oppervlak om haarverf op een soort ‘strobing’ manier aan te brengen. Een Beautyblender is daar ideaal voor, omdat het de kleur opzuigt en geen rare afdrukken op het haar achterlaat.

Dit is het eindresultaat als je de Beautyblender gebruikt bij het verven van je haren:

Wat vind jij van deze kleurtechniek?

Bron