Lifestyle

7 Redenen waarom jij naar Paaspop 2016 moet!

Op 25, 26 en 27 maart aanstaande is het weer zover: Paaspop 2016! Dit is één van de leukste festivals van Nederland. Het festival werd voor het eerst gehouden in 1974 en is nu niet meer weg te denken. Het evenement behoort zelfs tot de top van Europa en is daarom zeker de moeite waard om te bezoeken! Nog niet overtuigd? Girlscene zet een aantal redenen onder elkaar waarom jij naar Paaspop 2016 moét…

Ook dit jaar opent Paaspop weer het festivalseizoen. Ondertussen is Paaspop uitgegroeid tot een begrip in zowel binnen- en buitenland. “In een magische Las Vegas-achtige filmsetting komt de skyline van de prachtige sfeervolle circustenten en podia die allemaal hun eigen karakter hebben perfect tot zijn recht. De authenticiteit en het unieke karakter van Paaspop komen onder meer terug in de adembenemende decors en duizenden lichtjes. Maar vooral ook in de grote variatie van het programma dat nieuw jong talent en populaire topacts een podiumplek biedt voor theater, literatuur, straatartiesten, stand up comedy en muziek.” Dit klinkt al veelbelovend!

Dit is waarom jij naar Paaspop moet:

1. De artiesten
Ook dit jaar zijn de beste en grootste artiesten weer aanwezig bij Paaspop 2016. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Zo kun je onder andere genieten van Douwe Bob, Chef’Special, Typhoon en Kenny B, maar ook van internationale sterren zoals Jess Glynne en Causes. De volledige line-up is te vinden op de website van Paaspop 2016. Wij worden  van deze namen heel erg blij en willen deze acts absoluut niet missen!

2. Paaspop 2016 is voor iedereen toegankelijk
Vaak zit er aan festivals een minimum leeftijd verboden en dat is erg jammer. Zo kun je bijvoorbeeld niet samen met je zusje of vriendin van zeventien gaan omdat je vaak achttien moet zijn voor een festival. Bij Paaspop 2016 is dit niet het geval, iedereen is welkom. Wel moet iedereen onder de zestien begeleid worden door een volwassene. Willen jij en je vriendinnen naar Paaspop 2016, maar ben nog geen achttien? Wees niet getreurd, ook voor jouw ouders komen er hele gave artiesten! Bijvoorbeeld The Golden Earing. Zeker weten dat jouw vader het helemaal niet erg vindt om mee te gaan naar Paaspop 2016. Natuurlijk ga jij op het festival wel je eigen weg ;-).

3. Je steunt het goede doel
Ben jij van plan met de auto naar het festival te komen? Goed bezig, want jij steunt zo namelijk het goede doel! Voor slechts vijftien euro kun jij je auto het hele weekend parkeren en voor acht euro parkeer jij je auto één dag. Het geld dat hiermee wordt opgehaald gaat naar een goed doel. Zo wordt Paaspop 2016 nóg aantrekkelijker!

4. Paaspop 2016 is makkelijk bereikbaar
Het festival is ontzettend makkelijk bereikbaar! Met de trein reis je eerst naar station Den Bosch. Vanaf daar is er een pendelbus die je naar Paaspop 2016 brengt, super handig! De pendelbussen rijden na afloopt ook weer terug, dus je komt altijd weer thuis ;-)! Ga je met de fiets? Er is ook een bewaakte fietsenstalling aanwezig waar jij je fiets mooi kunt parkeren terwijl je geniet van de beste muziek. 

5. Paaspop 2016 is de 40e editie!
Dit jaar viert Paaspop alweer zijn 40e editie, wow! Dit gaat natuurlijk een super speciale editie worden die je ab-so-luut niet mag missen!

6. Er is genoeg te eten
Op Paaspop 2016 hoef je niet bang zijn om te verhongeren, er is genoeg keus op het festival. Van spareribs tot Bakker Bart, alles is aanwezig. Toch lekker zo’n spareribje na een biertje ;-).

7. Paaspop 2016 is meer dan muziek
Natuurlijk treden er dit jaar tijdens Paaspop 2016 weer super veel leuke artiesten op, maar daarnaast is er ook nog comedy, theater en genoeg andere activiteiten als je even wilt relaxen en klaar bent met alle muziek. 

Heb jij tijdens Pasen zin in lekker eten, gave muziek en toffe mensen? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Paaspop 2016. Wij weten in ieder geval al wat wij gaan doen 25, 26 en 27 maart! En hopelijk hebben we hier niet al te veel last van…

Alvast is de stemming komen voor Paaspop 2016? Bekijk dan de aftermovie van vorig jaar hieronder.

Watch on YouTube

Ga jij naar Paaspop 2016?