News

Liam Payne bevestigt relatie met deze beeldschone celebrity

Love is in the air! Hollywood heeft er weer een nieuw celebrity-setje bij. In de break van One Direction is Liam Payne aan het daten geslagen. Het is serieus, want de zanger heeft via Instagram bevestigd dat hij tot over zijn oren verliefd is. En de lucky lady kennen wij allemaal! Ze is een stuk ouder dan de zanger… 

De geruchten gingen al een tijdje, en ze blijken te kloppen! Liam Payne en Cheryl Cole hebben een relatie. Dat heeft de zanger zelf bevestigd op Instagram. Hij veranderde zijn profielfoto waarop het stel samen te zien is. Liam schreef ‘happy’ bij het kiekje. Dan weet je dat het dikke mik is! 

Liam en Cheryl zijn een opvallend stel. De zangeres is met haar 32 jaar een stuk ouder dan de 22-jarige Liam. Het kersverse koppel gaat way back, toen Liam als 14-jarig jongetje meedeed aan X-Factor. Cheryl was degene die zijn zangprestaties moest beoordelen in de jury! 

Jaren later is de vonk overgeslagen. Hoewel veel fans blij zijn voor de zanger, heeft zijn nieuwe vriendin het ook zwaar te verduren door nare berichten van boze fans. Cheryl heeft zelfs doodsbedreigingen ontvangen! Hopelijk staan deze vervelende reacties niet in de weg van de roze wolk waar ze nu ongetwijfeld op zitten :-). 

Wat vind jij van Liam en Cheryl als setje: vind je ze bij elkaar passen of vind je het geen goede match?