News

Gossip Girl(scene) week 8

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kim Kardashian deelt eerste foto van Saint West, Chrissy Teigen onthult het geslacht van haar baby (en ze heeft het zelf gekozen!), Louis Tomlinson mag zijn zoontje bijna nooit zien, Khloé Kardashian is bedrogen en Taylor Swift steunt Kesha.

De foto heeft lang op zich laten wachten, maar deze week liet Kim Kardashian eindelijk haar zoontje zien. De realityster deelde haar trots met de hele wereld via Instagram. Binnen no time werd de zoete foto door vrijwel alle media gedeeld. Saint is ongetwijfeld de beroemdste baby van dit moment!

Chrissy Teigen heeft er geen geheim van gemaakt dat ze moeite heeft gehad om zwanger te worden. Gelukkig voor het model is het na lang proberen gelukt! Ze maakte deze week het geslacht van haar baby bekend. Chrissy en en haar man John Legend verwachten een meisje! Maar dat was niet het onderwerp waar iedereen over praatte. Chrissy onthulde namelijk ook dat ze het geslacht zelf heeft gekozen! Dat is mogelijk via IVF. “Ik verwacht niet alleen een meisje, maar ik heb hier ook voor gekozen. Ik heb een embryo uitgekozen en zei ‘Breng het meisje in'”. Het topmodel had van tevoren niet verwacht dat deze onthulling zoveel stof deed opwaaien. Veel mensen zijn boos op Chrissy en John dat ze het geslacht zelf hebben bepaald. Tegenstanders vinden dat het tegen de natuur in gaat… Wat vind jij: mogen mensen zelf het geslacht van hun baby bepalen?

Louis Tomlinson zou nu op een roze wolk moeten zitten vanwege de geboorte van zijn zoontje. Maar de zanger gaat juist een moeilijke tijd door. Louis en Briana Jungwirth zouden fikse ruzie ruzie hebben. De moeder van Louis’ kind zou meer geld willen van hem, maar de zanger wil dat niet geven. Als protest laat Briana hem zijn zoon niet zien. Louis heeft een advocaat aangenomen om betere afspraken te maken met Briana. Wij hopen dat Briana en Louis hun problemen snel oplossen en Louis zijn zoon snel kan zien!

Khloé Kardashian heeft liefdesverdriet, want de relatie met James Harden is over en uit. De realityster heeft niet alleen liefdesverdriet, maar is ook heel erg boos. De reden van de breuk is namelijk niet echt ehhh… netjes. Khloé is zo boos, dat ze de media heeft verteld hoe het echt zit tussen haar en James. “James en ik hebben allebei een drukke agenda en daarom wilde ik het bij daten houden. Hij wilde echter dat het serieus werd en toen kregen we relatie. Maar hij heeft uiteindelijk mijn hart gebroken doordat hij is vreemdgegaan,” onthult Khloé aan US Weekly. Ouch… Gelukkig heeft ze Lamar nog!

Kesha heeft een heftige week achter de rug. De zangeres beschuldigt haar producer Dr. Luke van seksueel misbruik en door een rechtszaak probeerde ze onder haar contract bij Sony uit te komen. Maar de rechter heeft besloten dat ze gewoon bij Sony moet blijven en dat ze misschien wel weer met Dr. Luke moet samenwerken. Kesha barstte in tranen uit. Veel collega’s zoals Lady Gaga hebben hun steun betuigd via sociale media. Maar er is één collega die Kesha in het bijzonder steunt. Taylor Swift heeft 250.000 dollar overgemaakt naar de zangeres. “Taylor heeft het bedrag gedoneerd om Kesha te helpen met haar financiële behoeftes gedurende deze moeilijke tijd.” Wat vind jij: een goede daad of een overdreven actie van Taylor?

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBron, Bron, Bron