Fashion

9 Modetrends waar mannen een hekel aan hebben

Mannen… We zijn gek op ze, maar soms zijn we het gewoon niet met elkaar eens. Als het om mode gaat bijvoorbeeld! Wij verruilen met liefde onze skinny jeans voor een wijde broek, maar wat blijkt… Dat vinden zij dan weer helemaal niet mooi. Pfff. Zo zijn er meer trends die ze absoluut niet leuk vinden en die wij wel met alle liefde dragen. In dit artikel staan ze onder elkaar.

Het betekent overigens niet dat alle mannen deze modetrends lelijk vinden, hoor. En als jij een trend mooi vindt moet je die ook gewoon dragen. Maar toch zijn er een paar dingen waar veel mannen ons liever niet in zien…

1. Culotte
Toegegeven, de culotte is een moeilijke trend. Maarrrr, als je deze trend kunt rocken, dan is het wel heel cool! Mannen daarentegen begrijpen er niet veel van. De lengte, de breedte… De culotte in het algemeen vinden ze lastig te begrijpen.
 

2. Wijde broeken
Menig man vraagt ze tegenwoordig af wat er mis is met de skinny jeans. Begrijpelijk, want wijde broeken domineren ineens het straatbeeld. De meeste meiden zijn hartstikke gek op deze trend! Mannen snappen er alleen niets van.

3. Hoge bikinibroekjes
Hoge bikinibroekjes maakten vorig jaar zomer hun comeback en ook dit jaar gaan we ze weer zien. Ze zijn ideaal om je lovehandles mooi weg te verstoppen, alleen zijn niet alle mannen te spreken over deze trend. Zij houden zich toch liever vast aan hoe minder stof, hoe beter. Helaas voor hen gaat dat niet altijd op.
 

4. Broek met print
Hoewel mannen stipjes wel kunnen waarderen, gaat een broek met print hen dan weer te ver. Een broek met een geometrisch printje of strepen vinden zij drie keer niks. Drie keer raden wat veel meiden nu dragen…? Precies, broeken met een print! 

5. Jumpsuit
Veel mannen snappen het concept van de jumpsuit niet. Hoewel veel meiden het heerlijk vinden om zo’n pak te dragen, begrijpen mannen niet waarom we in een soort onesie de deur uitstappen. Maar goed, er zijn wel meer dingen die ze niet begrijpen, toch? 😉
 

6. Sportief ondergoed
Calvin Klein ondergoed is anno 2016 wat Bjorn Borg ondergoed was zo’n 5 tot 10 jaar geleden. Het is hot, het is overal en zelfs de grootste modellen en popartiesten lopen erin. Maar wat ondergoed bij meiden betreft zijn de meningen nogal verdeeld. Veel mannen zien het helemaal niet zitten als meiden alleen nog maar dit type ondergoed dragen. Comfort voor alles, mannen!

7. A-lijn denim rok
De A-lijn rokken zijn helemaal hot op het moment, maar als je aan een man vraagt wat hij van dit rokje vindt – je weet wel, met die knoopjes in het midden – dan is de kans groot dat hij het een verschrikkelijke trend vindt. Waarom? Geen flauw idee. De winkels hangen er vol mee en dat zou niet zo zijn als meiden de rokjes niet zouden kopen. Is dit een trend die mannen niet begrijpen? Who knows
 

8. Petje
Tegenwoordig zie je enorm veel hoeden, maar ook petjes! Hartstikke leuk, maar er is één type pet waar de man niet over te spreken is. En dat terwijl deze variant zo in opkomst is. Google maar eens op ‘newsboy cap’ en bekijk de vrouwenversie. Dat is precies het petje dat we de komende tijd veel gaan zien. Sorry mannen.

9. Loafer
Een schoen waar meningen over verdeeld zijn, is de loafer. Op de Girlscene redactie vinden we het een mooie trend en is de loafer onmisbaar in onze kast. Mannen daarentegen zijn minder enthousiast over dit schoeisel. Gehoord op de redactie: “Die zijn echt lelijk, dan zijn sloffen nog flatteuzer.” Eh, oké…

 
Calvin Klein bustier  /  Denim rok

Welke modetrends vind jij juist wél leuk?

Must reads 👀