News

Dit bekende 1D zusje is nu de visagist van Selena Gomez

Starting from the bottom now we here… Dit meisje werd bekend als zusje van een One Direction-bandlid en heeft het nu zover geschopt dat ze het gezicht van Selena Gomez mag aanraken. En niet alleen aanraken, ze is verantwoordelijk voor haar make-up tijdens haar tour. Wow, wat?! Maak kennis met het meisje dat ineens visagist is geworden!

2016 begint goed voor Lottie Tomlinson. Het lijkt wel of ze vanuit het niets komt, maar ze werkt zo hard dat ze het inmiddels al geschopt heeft tot visagist van Selena Gomez! Lottie’s make-up skills bevallen Selena blijkbaar wel en ze heeft zelfs gevraagd of Lottie haar make-up wil doen tijdens de Revival tour. Hoe COOL?! En het begon ooit allemaal toen Lottie backstage bij X-Factor een touch-up deed bij Selena…

Laten we er trouwens ook meteen even bij vermelden dat Lottie slechts 17 jaar is. Ze is 17 jaar en werkt nu al met een grote celebrity. Ongelofelijk! Lottie heeft het in ieder geval goed voor elkaar. Met visagist en haarstylist Lou Teasdale als mentor leert Lottie namelijk alle kneepjes van het vak. Stiekem leeft ze nu in de droom van ieder beautymeisje dat graag visagist wil worden. Hoe geweldig is het als je op 17-jarige leeftijd al zoveel voor elkaar hebt gekregen dat je de make-up van Selena Gomez gaat doen? Ook een leuk detail: ze werkt graag met het merk Anastasia Beverly Hills. Wij zijn al benieuwd naar haar looks!
 

Wat vind jij ervan dat Lottie Selena’s make-up gaat doen? Wist jij dat ze visagist was?

Bron

Must reads 👀