News

Meisje wordt wakker uit narcose en denkt dat ze Kylie Jenner is

Het internet is soms een hilarische plek. Iedere dag vinden we wel weer een nieuwe video waardoor we he-le-maal in een scheur liggen op de Girlscene redactie. Vandaag is het weer raak, maar deze keer is de video zo leuk dat we het wel moeten delen. Dit meisje wordt wakker uit haar narcose en denkt dan ineens dat ze Kylie Jenner is. Dat moet je echt even zien!

Een narcose kan rare dingen met je doen. Dat blijkt wel weer uit deze video! Als je weleens onder narcose bent geweest weet je misschien wel hoe het voelt en wat er met je gebeurt, maar dit meisje maakt wel iets heel geks mee. Zodra ze weer bij bewustzijn komt denkt ze dat ze Kylie Jenner is. Sterker nog, ze is een tikkeltje geïrriteerd dat haar moeder daar nooit iets over heeft gezegd. En dat gebeurde allemaal nadat haar verstandskiezen waren verwijderd… De beelden zijn echt hilarisch.
 

Watch on YouTube

Arme meid, ze denkt dat ze al die tijd voor de gek is gehouden. Haar vader blijkt ineens Caitlyn Jenner te zijn en Kris is haar moeder. Help! De moeder van het meisje moest natuurlijk wel eerlijk zijn en vertellen dat ze echt Kris Jenner niet is. Je moet de uitdrukking op haar gezicht eens zien. Ze snapt er he-le-maal niets van. We zijn benieuwd of ze een beetje om de video nu ze weer écht bij bewustzijn is… 😉

Wat vind jij van de video?

Must reads 👀