News

Dit is de allerbeste hack om sieraden schoon te maken

Sieraden zijn fantastisch. Ze kunnen namelijk iedere basic outfit opfleuren en een stuk chiquer maken. Met andere woorden: goede sieraden maken je look helemaal af! Wat alleen zo vervelend is, is dat zilveren sieraden snel hun glans verliezen. Maar wist je dat er een heel coole hack is waarmee je je sieraden weer schoon krijgt? 

Deze hack is een beetje vies, maar verder echt geniaal! We vonden een YouTube video van PureWow waarin ze laten zien hoe je met één simpel iets je zilveren sieraden weer schoonmaakt en glanzend krijgt. Nu denk je misschien: oké, maar wat gebruiken ze dan? Ketchup! Echt waar. Ze gebruiken dit rode tomatengoedje voor zilveren sieraden en weet je wat? Het werkt.
 

Watch on YouTube

In de video zie je hoe een zilveren armband in ketchup wordt gedoopt. Nu lijkt dit niet per se de manier om je sieraden schoon te krijgen – gaat het niet stinken en plakken als het in ketchup ligt?! – maar wonder boven wonder werkt het. Dat komt blijkbaar door het zuur in de ketchup. Als het armbandje na 10 minuten uit de ketchup wordt gehaald zie je namelijk dat ‘ie er een stuk beter uitziet!

Durf jij dit aan thuis? Hoe maak jij je sieraden schoon?

Must reads 👀