Beauty

Nieuwe LUSH producten die het proberen waard zijn

3

Van sommige pakketjes word je meteen blij. Of nu je H&M bestelling binnenkomt of een doos vol LUSH producten: je kunt nu eenmaal niet wachten om de verpakking eraf te trekken en je nieuwe aanwinsten te bekijken. Zo ging dat vandaag wederom op de redactie. Er is post van LUSH en we delen dat maar al te graag met je! Kijk je mee naar de nieuwe producten?

Het is inmiddels een traditie om de nieuwe LUSH producten te delen in een artikel, dus vandaag gaat dat niet anders. ;-) Er kwam een felgekleurde doos binnen op de Girlscene redactie en er kwam een sterke geur vanaf, dus dan weten we hoe laat het is... LUSH tijd! Wat zou er deze keer in de gele doos zitten? We gokken dat het met het voorjaar en Pasen te maken heeft. ;-)


En ja hoor, we mogen kennismaken met de nieuwe LUSH producten. Kijk hoe leuk ze zijn:
- Bunch Of Carrots
- Somewhere Over The Rainbow
- Bouncy Bunny
- Rose Bombshell
- Flowering Tea


Bunch Of Carrots €9,95
Yay, de herbruikbare worteltjes zijn er weer! Maar laat je niet voor de gek houden, want naar wortel ruikt het helemaal niet. De felgekleurde Bunch Of Carrots laten je weer heelmaal fris en fruitig voelen door de grapefruit en citroengeur.


Somewhere Over The Rainbow €6,50/100 gram
Een LUSH collectie is niet compleet zonder een fijne zeep. Maak kennis met Somewhere Over The Rainbow: een opwekkend zeepje. Niet alleen qua kleur, maar ook qua geur. Denk aan Siciliaanse mandarijntjes in combinatie met neroli. Hmmm!


Bouncy Bunny €6,95/90 gram
Eén van de leukste LUSH producten blijft een Shower Jelly. En we moeten zeggen... Deze Bouncy Bunny is super cute. Als je 'm uit het potje haalt is het namelijk daadwerkelijk een bunny die naar Braziliaanse sinaasappelolie ruikt. Jummie.


Rose Bombshell €5,95
Je bad is niet compleet zonder een heerlijke bath bomb. Ligt het aan ons, of zien de roze bruisballen er altijd nog beter uit?! Het schijnt in ieder geval een hele ervaring te zijn om met deze bath bomb in bad te gaan, omdat er roze bloemblaadjes uit de bal komen. Nice!


Flowering Tea (alleen verkrijgbaar via Lush.co.uk)
Hoe leuk is dit nieuwe product! Je kunt nu van je bad een 'kopje thee' maken door deze herbruikbare bubble bar er even in te hangen. Daarna ruik je een heerlijke geur en komen er blaadjes vrij. Bovendien is het mega ontspannend door de heerlijke jasmijngeur. Wij zijn voor.

De producten liggen nu in de winkel, op Rose Bombshell en Flowering Tea na! Rose Bombshell is namelijk vanaf 1 april verkrijgbaar.

Wat vind jij van de nieuwe LUSH producten?

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

 • 3 jaar geleden Oats

  1 april in de winkel? hopelijk is dat geen grapje haha

  Die worteltjes lijken me geweldig

 • 3 jaar geleden The Book Girl

  😍😍

 • 3 jaar geleden Lisette

  De producten van LUSH zijn altijd heerlijk!

 1. 1