Beauty

Briljant of bizar: krullen maken met wc-papier

Als je niet gezegend bent met een volle bos krullen dan heb je gelukkig nog onze grote vriend: de krultang. Maar om nou elke week je lokken bloot te stellen aan die hitte… Als je jouw haar gezond wil houden, maar toch een wavy hairdo wil rocken dan zal je creatief moeten zijn. We hebben krullen met behulp van rietjes voorbij zien komen, maar de laatste beautyhack is wel heel apart. Je kunt namelijk je haar krullen met toiletpapier… Wat vind jij: briljant of bizar? 

Er zijn genoeg bizarre dingen op beautygebied (we zijn de bloed facial van Kim Kardashian nog lang niet vergeten), en dit is er weer één van. Als je mooie krullen in je lokken wil dan gaan de meesten te werk met een krultang, maar er zijn vrouwen die het anders aanpakken. Beautyblogger Nicole Skyes heeft de nieuwste beautyhack geprobeerd: krullen maken met wc-papier. Ja, je leest het goed. Je kunt krullen krijgen door wc-papier in je haar te bevestigen.

Hoe je krullen krijgt met toiletpapier en werkt het echt? Bekijk de onderstaande video.

Watch on YouTube

Krullen maken met toiletpapier klinkt een beetje bizar, maar het is in principe geen slecht idee. Het is best handig als je geen krultang in huis hebt en het is bovendien veel beter voor je lokken. Maar erg glamorous is het niet… 

Zou jij je haar krullen met toiletpapier? Of gaat het je te ver?