Lifestyle

8 selfies van Justin Bieber waar je het warm van krijgt

Als er iemand veel vrouwenharten sneller laat kloppen dan is het Justin Bieber wel. Hoe kun je iemand met zo’n stem en zo’n knappe kop nou niét aantrekkelijk vinden? De zanger bezorgt ons weke knieën als hij ons een serenade van ‘Love Yourself’ brengt vanaf het podium (althans, zo zien wij dat ;-)), maar ook met zijn sexy selfies brengt hij ons hoofd op hol. Om jouw dag een beetje aangenamer te maken hebben wij dé selfies van Justin geselecteerd waar je het warm van krijgt. Geen dank! 

Wie staan er op jouw celebrity crush list? Wij durven te wedden dat Justin Bieber jouw lijstje haalt, want er is bijna geen enkel meisje dat de zanger niet kan waarderen. Al helemaal niet na zijn laatste cd! Gelukkig vindt Justin het leuk om ons een kijkje in zijn leven te gunnen en hij is ook niet vies van af en toe een selfiesessie. Dit zijn de meest aantrekkelijke selfies van Justin door de jaren heen. Of het toeval is dat er een aantal selfies met ontbloot bovenlijf tussen staan, laten we in het midden ;-). 

 

Is het jouw droom om Justin ooit live te zien optreden en te ontmoeten? Die droom kan werkelijkheid worden! En dat is niet het enige wat werkelijkheid kan worden. Jij maakt kans om een wereldtrip te maken en als VIP te leven; jij kunt de gelukkige winnares van de Q-live tickets World Tour worden! Wat dit inhoudt? Je vliegt in twee weken tijd samen met een vriend of vriendin de wereld over om bij de gaafste optredens te zijn. Je gaat naar de concerten van Justin Bieber in Las Vegas, Rihanna in Washington, Coldplay in Buenos Aires en Adele in Londen. Het enige wat jij hoeft te doen is in het vliegtuig te stappen, want alles is geregeld! Alle vluchten, hotels en zelfs zakgeld van €1000 zijn erbij inbegrepen. Ook win je een meet & greet met Justin, ontvang je een door Chris Martin gesigneerde gitaar en krijg je het nieuwe album ANTI van Rihanna omlijst én gesigneerd door RiRi zelf! En oja… om bij te komen van deze unieke trip, mag je een paar dagen bijkomen in een luxe resort op het Indonesische eiland Bali.

Wil jij de wereldtrip van je leven winnen? Meld je hier aan en luister naar Qmusic! 

Praat mee met #Qlivetickets en @QmusicNL!
*Dit is een advertorial

Must reads 👀