News

Jaloerse vriendin houdt andere vrouwen op afstand met absurd shirt

Ieder meisje is wel een tikkeltje jaloers. Je hebt een leuke vriend en dat wil je graag zo houden! Je kan jezelf daarom helemaal gek maken als hij een keer aan het stappen is zonder jou of als je weet dat een ander meisje interesse in hem heeft. Maar sommige meiden zijn zó jaloers dat ze extreme maatregelen nemen om de voorkomen dat haar vriendje wordt ingepikt. Dit vriendinnetje heeft een bizar shirt ontworpen om potentiële kapers op de kust op afstand te houden… 

Je kan jezelf helemaal opvreten als je vriend uitgaat zonder jou. Je bent als de dood dat een ander meisje met hem flirt en hij gekke dingen gaat doen. Tja, als je een leuke jongen aan de haak hebt geslagen dan ben je natuurlijk bang om hem kwijt te raken. Vaak is het een kwestie van vertrouwen dat het goedkomt. Maar sommige meiden hebben hier erg veel moeite mee en nemen andere maatregelen. 

Dit meisje is zo jaloers dat ze een T-shirt ontwierp. En niet zomaar een shirt: haar gezicht is er in volle glorie op te zien. Om andere meiden nog meer af te schrikken, heeft ze er ook nog een waarschuwende tekst op gezet. “Als je dit leest dan ben je te dichtbij. Ik heb een vriendin”, staat erop. Om de boodschap nog duidelijker te maken, is het woord ‘vriendin’ onderstreept. 

Het ergste van alles is misschien wel dat de jaloerse vriendin haar vriend heeft overtuigd om het T-shirt te dragen tijdens het stappen. Maar we kunnen niet ontkennen dat het een briljant idee is. Als wij een jongen met zo’n T-shirt zouden tegenkomen dan zouden we ook bij hem uit de buurt blijven!

Dit is niet de eerste bizarre actie van een jaloerse vriendin. Ook deze vriendin verzon iets om andere meiden op afstand te houden. 

Wat vind jij van dit T-shirt: briljant of bizar?

Bron
Beeld: imgur

Must reads 👀