News

Deze BN’er is de droomman van iedere vrouw

Heb je een fijne Valentijnsdag gehad? Grote kans dat één knappe man in het bijzonder je Valentijnsdag compleet had gemaakt. Wat zeggen we? Met hem wil ook jij een beschuitje op bed eten. 😉 Uit onderzoek van TLC en de website Vrouwen.nl blijkt namelijk dat één bekende Nederlander de meest begeerlijke man du moment is.

Uit het onderzoek van TLC en Vrouwen.nl kwamen nogal interessante resultaten! Het TLC panel, bestaande uit vrouwen vanaf 18 jaar, werd namelijk nogal wat kwesties voorgelegd over onder andere Tinderen op het toilet, afknappers tijdens dates én ook wie volgens hen nu echt een droomman van Nederlandse bodem is. Kijk, hiermee trek je absoluut onze aandacht. Wij hebben regelmatig knappe BN’ers op een rijtje gezet, maar wie is nu echt de leukste?
 

Wat blijkt? Hottie Jan Kooijman is dé droomman van de Nederlandse vrouw als het aan de ruim 1200 vrouwen van het TLC panel ligt. Enne, duh… Dat begrijpen wij maar al te goed. Combineer zijn dansmoves, knappe hoofd en zijn te gekke baan en wij snappen wel dat iedere vrouw graag met hem Valentijnsdag had willen vieren! Op nummer 2 stond trouwens Barry Atsma, dus we kunnen ons zo voorstellen dat de vrouwen van het TLC panel het nogal zwaar hadden met kiezen wie nu echt de leukste man van het land is. 😉

Wat vind jij ervan dat Jan Kooijman de droomman van de Nederlandse vrouw is?

Must reads 👀