News

Gossip Girl(scene) week 6

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: zo zag de eerste date van Ryan Reynolds en Blake Lively eruit, Kendall Jenner is boos, Dakota Johnson belooft dat Jamie Dornan ‘volledig naakt’ zal zijn in de volgende Fifty Shades, Kim Kardashian heeft een nieuwe haarkleur en Justin Bieber onthult hoe het zit tussen hem en Hailey Baldwin. 

Blake Lively en Ryan Reynolds zijn #relationshipgoals. De acteur is zijn nieuwe film Deadpool aan het promoten en geeft veel interviews. Hoewel Ryan en Blake nooit veel hebben gesproken over hun relatie, onthult de knappe acteur steeds meer details. Zo vertelt hij in een interview met Entertainment Weekly hoe hun eerste date was. En dat was op z’n zachtst gezegd redelijk ongemakkelijk… De twee gingen namelijk op een double date, maar niet als stel! “Zij was op een date met een andere jongen en ik was op een date met een ander meisje. Dat moet behoorlijk vervelend zijn geweest voor onze dates, want er was vuurwerk tussen ons”. Awww! Hun relatie was blijkbaar onvermijdelijk. 

Kendall Jenner is boos. Zo boos dat ze de rechter er zelfs bij haalt. Het topmodel is namelijk helemaal niet blij met een bedrijf dat haar foto heeft gebruikt om huidbehandelingen te promoten. Kendall had vroeger last van puistjes en kwam daar vanaf door Laser Genesis-behandelingen. Het bedrijf maakte volop gebruik van de situatie en gebruikte vervolgens overal haar foto. Zonder toestemming van Kendall. “Het recht om de naam en het gezicht van Kendall Jenner te associëren met een product of dienst is alleen voorbehouden aan Kendall Jenner zelf en is wettelijk beschermd”, zegt Kendalls advocaat Todd Wilson. Kendall eist 8,8 miljoen euro schadevergoeding. Niet dat ze het geld nodig heeft ;-). 

Het is misschien nog een jaartje wachten, maar we hebben wel iets om naar uit te kijken in 2017! Dan komt namelijk het tweede deel van Fifty Shades uit. Dakota Johnson maakt ons alvast lekker voor de nieuwe film…Heel lekker ;-). De actrice was te gast in het programma Watch What Happens Live en toen werd haar een brutale vraag gesteld. “Dakota, vind je het eerlijk dat we veel minder van Jamie’s lichaam zagen dan van jouw lichaam?” De actrice aarzelde maar gaf toch duidelijk antwoord: “Dat is een interessante vraag… Ik krijg hier waarschijnlijk problemen door, maar ja. Ik zorg dat hij volledig naakt is in de volgende film”. Oehhhh, we can’t wait! 

Kim Kardashian maakte haar eerste opwachting na de bevalling van Saint. Uiteraard tijdens de fashion show van haar man Kanye West. De hele Kardashian en Jenner familie waren bij de lancering van zijn nieuwe collectie. Natuurlijk hadden ze allemaal een Yeezy kledingstuk aan. Maar wat eigenlijk net zoveel aandacht kreeg als de show? De nieuwe hairdo van Kim! De realityster is namelijk weer een blondine. Het ziet eruit als een pruik, dus we vragen ons af of dit eenmalig is of dat ze de komende tijd blonde lokken rockt… 

Hoe zit het nou tussen Justin Bieber en Hailey Baldwin? Het is algemeen bekend dat de twee al lang vrienden zijn, maar de zoen-foto op Instagram verwarde iedereen. Zijn zou nou een setje of niet? Justin vertelt eindelijk hoe het zit. “Ik hou heel veel van Hailey”, zegt Justin. “Maar ik wil mezelf niet binden aan één vrouw op dit moment. Ik wil niet dat iemand denkt dat ik alleen van haar ben en en ze vervolgens teleurgesteld raakt”. Ook Hailey heeft onthuld hoe het zit. ”We zijn geen monogaam koppel. Hij gaat straks op tournee. Relaties op deze leeftijd zijn al moeilijk genoeg. Ik wil er dan ook liever niet over praten, het is iets tussen hem en mij.”

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBron, Bron, Bron