News

Dit heb je nodig in je leven: eenhoorn haar!

Het is erg genoeg dat eenhoorns niet bestaan – ook al hebben we de hoop dat er ooit nog een wordt ontdekt in de bossen. Maar gelukkig zijn er ook #awesome trends waardoor eenhoorns springlevend lijken. De laatste trend is op het gebied van haar. Meiden maken massaal een hoorn van hun haar om op een eenhoorn te lijken. En vergeet vooral de vrolijke kleuren in de lokken niet! Wat vind jij van de nieuwe trend: eenhoorn haar? 

‘Be yourself, unless you can be a unicorn. Then be a unicorn’, luidt het bekende gezegde. Nou, dat kan nu! De nieuwste haartrend is eenhoorn haar. Het liefst in combinatie met kleurrijk haar, maar als je dat te heftig vindt kun je er ook voor kiezen om alleen een hoorn te rocken. Jammer dat carnaval net achter de rug is ;-). 

Hoewel het niet altijd gepast is om met een hoorn door het leven te gaan (vraag maar aan je baas), is het wel leuk voor een feestje of verkleedpartijtje. Voordeel is dat je het super snel kan maken! Het werkt heel simpel: je maakt een staart aan de voorkant van je hoofd, maar je trekt de staart niet helemaal door het elastiekje. nu heb je een ‘loop’ in je haar. Nu wrijf je het haar over de ‘loop’ zodat er een hoorn ontstaat. Als je heel goed bent met haar, kun je ook een hoorn creëren met vlechten. En heel veel haarlak ;-). 

Twee voorbeelden van #unicornhairdontcare:

Wil jij ook unicorn haar? Een meisje laat in de onderstaande video vanaf 10:13 ziet hoe je een hoorn maakt van je haar. Het is super makkelijk! 

Watch on YouTube

Wat vind jij van eenhoorn haar? Zou je er zo bij durven lopen of vind je het too much?