News

Zo krijg je een strakke buik in slechts 30 seconden

De zomer komt steeds dichterbij en het wordt nu toch wel tijd om aan die bikini body te denken… Verruil de reep chocola voor een zak wortels en de bank voor de loopband. Het wordt er niet ook beter op als je Instagram opent en de meest prachtige lichamen voorbij ziet komen. Het lijkt wel alsof iedereen fit for summer is, behalve jij. Maar wist je dat er een manier is waarmee je binnen 30 seconden een plattere buik kunt krijgen? Een Instagrammer deelt haar geheim. 

Foto’s van afgetrainde lichamen kunnen heel erg motiveren, maar kunnen je ook behoorlijk onzeker maken. Waarom heeft iedereen een bikini body en kun jij de chocola niet laten staan? Wat veel mensen niet weten is dat deze #fitbody foto’s erg gemanipuleerd kunnen zijn. Vooral before en after foto’s. Fitnessblogger Jessica Pack deelt het geheim van een strak lichaam, zonder gewicht te verliezen. 

Jessica zette twee foto’s naast elkaar. Op de ene foto lijkt ze een aantal kilo zwaarder en op de andere foto ziet ze er slanker en afgetrainder uit. De grap is dat de foto’s dertig seconden na elkaar zijn gemaakt! Jessica verklapt hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen. “Op de linkerfoto is mijn houding slecht, zet ik mijn buik uit en draag ik mijn broekje zo dat je mijn lovehandles kunt zien”, schrijft Jessica onder de foto. “Op de rechterfoto sta ik rechtop, span ik mijn buik aan en heb mijn lovehandlesverstopt onder mijn broekje”. 

Met deze foto’s wil Jessica laten zien dat niets is wat het lijkt en dat je niet onzeker moet worden door zulke foto’s op Instagram. De fitnessblogger wil dat iedereen haar imperfecties omarmt en dat je trots bent op je eigen lichaam. 

Wist jij dat zulke foto’s erg gemanipuleerd kunnen zijn? 

 

Must reads 👀