News

Yes! Er komt een nieuwe Frozen film!

Toen in 2013 de eerste Frozen film uitkwam kregen wij allemaal wel een beetje last van het Frozen-virus. Vorig jaar verscheen er al een tweede korte film, Frozen Fever. Er gingen al een tijdje weer de geruchten dat er een nieuwe Frozen zou komen en dat is nu officieel bevestigd door de Amerikaanse zender ABC. Wil jij weten waar en wanneer je deze nieuwe film kan verwachten? Lees dan snel verder. 

Helaas zijn er nog niet veel details bekend over de nieuwe Frozen film. Zo is het bijvoorbeeld nog niet bekend of het weer een korte film gaat worden, of dat het net als de eerste film een lange versie van 1.5 uur wordt. Tot nu toe weten we dat de nieuwe film op de Amerikaanse televisie uitgezonden gaat worden. Dus nee, helaas geen bioscoopfilm en in eerste instantie ook niet op de Nederlandse televisie. 

Maar wat is het leuk en goed nieuws dat er wéér een nieuwe Frozen film aankomt. Om het allemaal nog iets leuker te maken: de film wordt verwacht rond de kerstdagen. Dit gaat dus een hele frozen winter worden. 

O ja, de originele stemmen zullen ook weer te horen zijn in deze film. Leuk!

via GIPHY

Wat vind jij van dit nieuws? Kijk jij uit naar deze nieuw film?

Bron

Must reads 👀