News

Beautyblogger transformeert in Gigi Hadid en het is verbazingwekkend

Gisteren schreven we nog over de prachtige (naakte!) cover van Gigi Hadid en vandaag is het topmodel wederom in het nieuws. Alhoewel, Gigi zelf niet helemaal, maar wel een beautyblogger die een video heeft opgenomen voor haar YouTube kanaal. In de video zie je hoe ze transformeert in Gigi en wauw: het is echt zó knap gedaan!

Eén ding is zeker: beautyblogger Aly laat met haar tutorial zien dat iedereen zichzelf kan transformeren in een topmodel. Het enige wat je nodig hebt is de juiste make-up en flink wat skills om je gezicht te ‘veranderen’. Wat Aly doet is super knap en we moeten haar nageven dat ze inderdaad echt heel erg op Gigi lijkt! Bekijk de tutorial maar eens:

Watch on YouTube

Er zit een flinke plamuurlaag op het gezicht van Aly, maar ze lijkt écht op Gigi! Je gaat misschien niet zo snel met zo’n make-up look de deur uit, want heel natuurlijk is het niet. Toch is het leuk om hiermee te experimenteren en om te zien hoe je jezelf kunt veranderen door make-up te gebruiken. Wij vinden het in ieder geval goed gelukt!

Gigi:

Aly:

Wat vind jij van de tutorial?

Must reads 👀