Lifestyle

Deze dingen moet je nooit in je datingprofiel zetten

Online daten, sommige van ons hebben het vast weleens gedaan. Misschien heb je voor de grap een profiel aangemaakt om te kijken wat je allemaal tegenkomt, maar misschien heb je ook wel met een serieuze bedoeling dat profiel aangemaakt. Veel relaties ontstaan tegenwoordig online, dus het is helemaal niet vreemd als jouw relatie ook te danken is aan een datingwebsite of app. Maar wat kan je beter niet in je datingprofiel zetten?

Tegenwoordig worden we haast overspoeld met datingsites en apps. Er zijn speciale datingsites voor hoger opgeleiden, jonge mensen, oude mensen en ook voor mannen en vrouwen die gay zijn. Er is zelfs een datingwebsite voor mensen die opzoek zijn naar een tweede liefde! Hmm, dit gaat ons misschien wel iets te ver. 😉 Online op zoek gaan naar die ene perfecte persoon lijkt hartstikke leuk en makkelijk, maar wat kan je beter niet in je datingprofiel plaatsen? 

via GIPHY

1. Een foto van/met je ex
Do we need to say more?! Je potiëntele toekomstige lover zit waarschijnlijk niet te wachten op een gezellig kiekje met je ex.

2. De cliché zinnen
”Ik ben dol op lachen.” ”Ik hou van lange strandwandelingen.” Misschien ben je inderdaad wel dol op lachen en houd je ook ontzettend veel van strandwandelingen, maar probeer deze clichés te vermijden.

3. Je adres
Je moet er toch niet aan denken dat er ineens een wildvreemde voor je deur staat? Het beste is om op een veilige en neutrale plek af te spreken, helemaal voor een first date. Als alles goed gaat dan komt dat adres vanzelf wel. 😉

4. Een lijst met afknappers
Schrik een jongen niet af met alle dingen die je niet leuk vindt, maar beschrijf de dingen die jij wel leuk vindt aan een jongen! Zo schrik je de jongen minder snel af en is er meer kans op een date.

5. Je bh maat
Deze lijkt ons wel duidelijk. Je wilt vast iets aan de verbeelding over laten, nietwaar?

6. Een lijst met jouw eisen
Misschien wil jij wel graag een jongen met een dure auto en een onwijs goede baan. Oh ja, hij moet ook nog een baardje hebben en hij moet dol zijn op kittens en hij moet gitaar kunnen spelen. Ook al zijn dit eisen die jij wellicht hebt, probeer het maar zo lang mogelijk voor jezelf te houden. 😉

7. Cijfers
Nee, geen stukjes over hoeveel je verdient op jaarbasis en geen openbaringen over het aantal bedpartners. Wees slim, laat dit soort cijfers weg op je datingprofiel.

8. Het feit dat je kinderen wilt
Bewaar dit maar voor de… vijftiende date. Het schrikt sommige mensen af als je meteen begint over je kinderwens. 

9. Waarom je vorige relaties gestrand zijn
Dit is een beetje vergelijkbaar met punt 1. Waarschijnlijk zit niemand op deze verhalen te wachten. Tenminste, niet in je datingprofiel.

10. Precies vertellen hoe je dag eruitziet
De kans is klein dat je toekomstige match al voor de eerste date wilt weten hoe laat je opstaat, hoe laat je ontbijt, hoe laat je gaat douchen en hoe laat je de deur uitgaat. Probeer deze dingen te bewaren totdat jullie wat verder zijn in een relatie.

11. Plaats geen uitdagende foto’s
Vergeet niet dat het datingprofiel openbaar is, als het eenmaal online staat… Het is misschien beter om uitdagende foto’s te bewaren voor als jullie een relatie hebben. Dit kan de relatie zelfs spannend maken of houden!

Wat zou jij nooit in je datingprofiel zetten?

Bron

Must reads 👀