Lifestyle

Nieuwe stagiaire: Lisa!

Hallo lieve Girlscene-lezeressen! Vanaf vandaag ben ik de nieuwe redactiestagiaire van Girlscene! Mijn naam is Lisa, ik ben 21 jaren jong en ik zal de komende vier maanden, vier dagen per week de redactie versterken. Ik ben een echte duizendpoot, ben gek van sporten en vrijwel altijd vrolijk. Ik heb super veel zin in deze stage, let’s do this!

Ik kom uit een klein dorpje op de Veluwe, Putten, en hier woon ik met mijn ouders en broertje van negentien. Sinds twee jaar studeer ik in Leeuwarden aan de Academie voor Popcultuur. Ik heb hier ook een tijdje op kamers gewoond en ik voelde mij al snel een echte import-Fries. Elke vrijdag reis ik vanuit Putten naar Leeuwarden toe om hier te werken als schaatstrainster. Schaatsen is een ontzettend grote passie van mij en het geven van trainingen vind ik misschien nog wel het leukst!

Tijdens mijn opleiding heb ik al ontzettend veel gedaan; evenementen georganiseerd, lesgegeven op basisscholen en middelbare scholen, workshops georganiseerd en nog veel meer. Ik ben eigenlijk begonnen met deze opleiding als singer/songwriter. Ik vind muziek maken nog steeds super leuk om te doen, maar ik wilde mijzelf ook graag ontwikkelen en verbreden op andere gebieden. Mijn opleiding geeft daar gelukkig heel veel vrijheid in! Tijdens mijn stage bij Girlscene zal ik voornamelijk artikelen schrijven over food, health en lifestyle.

Hier nog een paar gekke/leuke feitjes over mij:

♥ Ik ben ontzettend slecht in keuzes maken. Het is al een hele opgave om te kiezen welke route ik zal fietsen om in het dorp te komen.
♥ Ik lach bijna altijd en ik ben bijna altijd vrolijk. Vandaar ook mijn bijnaam: Smiley!
♥ Ik ben dol op eten. Ik kan echt genieten van mijn bakje havermout ‘s ochtends maar tegelijkertijd is dat zakje chips ‘s avonds op de bank ook wel heel lekker!
♥ Ik heb misofonie. Vooral treinreizen in de stiltecoupé, waar niemand eigenlijk stil is, kunnen echt killing zijn.
♥ Ik heb een heel bijzondere muzieksmaak: ik luister heel veel indie/folk/rock, maar ik kan ook luisteren naar echte ‘hitmuziek’. 
♥ Ik ben een ontzettende kattenliefhebber en sinds december heb ik er, na heel lang zeuren en lief kijken bij mijn ouders, ook eindelijk een: Amy Mae.
♥ Ik kan heel erg goed met kinderen overweg.
♥ Schaatsen, wielrennen, skeeleren, hardlopen, fitness; ik hou van sporten!
♥ Ik heb afgelopen zomer twee maanden als Kids Entertainer gewerkt in Egypte en dit ga ik deze zomer, waarschijnlijk, weer doen!

Hopelijk weten jullie nu iets meer over mij. Ik ga met veel enthousiasme artikelen schrijven voor jullie en ik hoop dat jullie deze met veel enthousiasme gaan lezen!

Veel liefs,
Lisa

Must reads 👀