Samen Netflix kijken is hartstikke goed voor je relatie

Films & Series door Emma

Wat is een activiteit die je vaak doet met je lover? Als Netflix je antwoord is dan zit het wel snor met jouw relatie. Netflix blijkt namelijk veel meer te zijn dan slechts een streamingdienst die je gebruikt als je je verveelt. Nee, Netflix kan de sleutel zijn tot een succesvolle relatie! Als je relatie in een sleur zit, stel dan een avondje Netflix voor ;-). In dit artikel lees je waarom Netflix zo goed is voor je relatie.

Netflix is belangrijker dan je denkt. Of beter gezegd: series en films zijn belangrijker dan je denkt. Een avondje op de bank voor de tv is niet saai, maar hartstikke goed voor je relatie! 

Uit een enquête blijkt dat 58% van de ondervraagden vindt dat ze nader tot elkaar groeien als ze samen Netflix kijken met hun partner. Maar liefst 78% geeft aan liever thuis te blijven met Netflix dan op stap te gaan. Netflix speelt ook een rol bij prille relaties. 27% zegt het belangrijk te vinden dat haar date naar dezelfde soort films en series kijkt. Een kwart vindt de ander zelfs aantrekkelijker als je erachter komt dat hij of zij naar dezelfde series kijkt als jij!

Hoewel het onderzoek niet echt onafhankelijk is - de enquête is uitgevoerd door Netflix zelf - willen wij heel graag geloven dat samen series en films kijken goed is voor je relatie. Alles voor een goed excuus om meer Netflix te kijken ;-).

Kijk jij ook samen naar films en series met je vriend(in)?

Bron