News

Beyoncé heeft groot nieuws voor haar Nederlandse fans!

Als er iemand goed is in verrassingen, dan is het Beyoncé wel. De zangeres bracht in 2014 zonder aankondiging een album uit en ook nu heeft ze een grote verrassing voor ons! Na de lancering van haar nieuwe single ‘Formation’ tijdens de Super Bowl heeft Beyoncé groot nieuws bekend gemaakt. Als je fan bent van Queen B. dan garanderen wij dat je dag is gemaakt! 

Beyoncé komt naar Nederland! Wij herhalen: Beyoncé komt naar Nederland! Queen B. heeft gisteren totaal onverwacht een wereldtournee aangekondigd. Zet 16 juli maar vast in je agenda, dan staat de superster op het podium in de Amsterdam ArenA. Beyoncé brengt ook een bezoekje aan België, op 31 juli sluit ze haar tournee af in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. 

Watch on YouTube

Als Beyoncé komt optreden tijdens de Super Bowl dan weet je dat je een groot spektakel kunt verwachten. De zangeres lanceerde haar nieuwe single ‘Formation’ inclusief videoclip en dat was al een grote verrassing! De videoclip voor ‘Formation’ bevat veel boodschappen. Zo heeft de zangeres kritiek op de politie, de paparazzi die haar nooit met rust laten en het Amerikaanse wapenbeleid, en rekent ze af met alle mensen die haar het financiële succes misgunnen. Na de lancering van de nieuwe single en een spetterend optreden, maakte Beyoncé bekend dat ze op wereldtournee gaat. De titel van de tour is dezelfde als die van de single: Formation.

Sta jij te trappelen om naar Beyoncé’s concert te gaan? Bereid je maar vast voor, naar verwachting gaan de tickets voor de Europese shows volgende week in de voorverkoop. 

Ben jij blij met dit nieuws?