Beauty

Deze beautyproducten moet je proberen!

Op de redactie zijn we dol op beauty en proberen met liefde alle nieuwe producten. De Beautybox is daarom per-fect voor ons beauty addicts. Deze week kregen wij weer een mooie doos binnen vol goodies. Elke maand is het weer een verrassing wat er in zit. Wij laten zien wat er deze maand in de box zit!


BeautyUK Lash 2 the Max Mascara 
De nieuwste mascara van BeautyUK geeft je prachtige wimpers met een dramatisch perfect. Ideaal om je wimpers in de winter een beetje extra te geven!

Unwash Bio-Cleansing Conditioner | 44ml 
Was jij je haren met shampoo? Nu niet meer, wij hebben namelijk de Unwash Bio-Conditioner! Deze unieke formule verwijdert dagelijks vuil uit het haar zonder de natuurlijke oliën aan te tasten.

Aldo Vandini Comforting Handcream | 30ml
Vooral in de koude wintermaanden is het heel belangrijk om je handen goed te verzorgen. Wij smeren met de heerlijke Aldo Vandini Comforting Handcream. Deze handcrème is perfect om mee te nemen on the go.

BeautyUK Ash Brown Eyebrow Pencil
Wenkbrauwen zijn een van de belangrijkste aspecten van het gezicht. Dit wenkbrauwpotlood van BeautyUK zorgt dat je wenkbrauwen extra dimentie krijgen omdat het veel pigment bevat.

BeautyUK Eyeliner Pencil Black
Elk meisje moet een zwart oogpotlood hebben, zoals deze van BeautyUK. Het potlood is mooi zacht zodat je een strakke lijn kunt zetten. Je kunt het eventueel ook makkelijk vervagen. Perfect dus voor elke look!

Wil jij de Beautybox ook? Bestel hem dan hier en krijg elke maand de leukste goodies.

Ken jij de Beautybox al?

Must reads 👀