News

Gossip Girl(scene) week 4

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Louis Tomlinson plaatst een hartverwarmende foto met zijn zoontje, Justin Bieber is een ware held, Wilmer Valderrama verklapt het geheim van zijn perfecte relatie met Demi Lovato en is Liam Hemsworth weer op zijn knieën gegaan voor Miley Cyrus?

Louis Tomlinson zit op een roze wolk, hij is de trotse vader van een zoontje geworden! Het duurde gelukkig niet lang voordat we een foto van de kleine spruit te zien kregen. Nadat er een paar nepfoto’s van de baby rondgingen, plaatste Louis zelf een foto van zijn kind. En hiermee werd de naam ook bekend! Eerder gingen er geruchten dat de eerste One Direction-baby Sydney Rain heet, maar het blijkt een hartstikke normale naam te zijn. Welkom op de wereld, Freddie!

We zijn nog steeds positief verrast dat Miley Cyrus en Liam Hemsworth weer verloofd zijn. Dat hadden we niet durven dromen, maar we zijn heel blij dat de twee de liefde weer hebben gevonden! Toch roept de nieuwe verloving wat vragen op. Hoe verloof je je voor de tweede keer? Gaat Liam dan weer op zijn knieën of niet? Een insider vertelt ons dat Liam zijn verloofde niet officieel heeft gevraagd. “Miley is de ring gewoon weer gaan dragen. Toen Liam de ring om haar vinger zag, vertelden ze iedereen dat ze verloofd zijn”. Aha, zo makkelijk is dat dus gegaan!

Je kunt zeggen wat je wilt over Justin Bieber, maar als er iemand in nood is dan aarzelt de zanger geen moment. Justin heeft afgelopen week een vrouw geholpen die door een automobilist werd aangereden. De zanger hoorde de vrouw schreeuwen terwijl hij met vrienden op kroegentocht was. Volgens ooggetuigen werd de vrouw aangereden door een automobilist die er vervolgens vandoor ging. Gelukkig was daar Justin die haar van de straat af hielp en de politie belde. Een geluk bij een ongeluk, zullen we maar zeggen…

#Relationshipgoals! En wéér bevestigen Demi Lovato en Wilmer Valderrama dat ze de meest perfecte relatie ever hebben. De zangeres en de acteur kennen elkaar inmiddels zes jaar en zijn nog steeds verliefd. Wilmer weet wel wat het geheim van hun perfecte relatie is. “Het enige wat ik heb gedaan is van haar houden op momenten dat zij het ‘t meest nodig heeft. En eerlijk blijven. That’s it”. Awwww, als dat geen ideaal vriendje is! Demi heeft het maar getroffen met hem. Gelukkig beseft ze zich dat maar al te goed. “Hij zegt elke dag dat ik mooi ben”, vertelt Demi.

Soms lijken celebrities net een stel kinderachtige kinderen. De zoveelste Twitter-fight is een feit. De betrokkenen? Kanye West en zijn ex Amber Rose. Hiervoor had Kanye al ruzie getrapt met Wis Khalifa, wat Amber zich blijkbaar erg aantrok. “Ach Kanye, ben je boos dat je ex er niet meer is om met je kont te spelen?” schreef Amber op Twitter. De rapper ging in op de tweet en schreef terug: “Exen kunnen wel boos zijn, maar ik laat ze nooit met mijn kont spelen. Ik doe niet aan die onzin. Blijf gewoon weg daar.” Kanye kreeg op zijn dak van fans, de meesten vinden het laag dat hij erop heeft gereageerd. Kleine suggestie: misschien volgende keer gewoon face to face iets uitpraten?

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBron, Bron, Bron